Terapia resiratiei cu sare de mare

LABORATOARELE MEDICA va PROpun solutii nazale:
SINUS STOP®. Dezobstruant, antibacterian, antiinfamator, antialgic. Formulă inedită ce acţionează la nivelul sinusurilor reducând inflamaţia mucoaselor, durerea şi realizând dezobstruarea căilor respiratorii superioare. Conţine substanţe cu rol antibacterian, produsul fiind de ajutor în cazul afecţiunilor sinusale. Frunzele de eucalipt conţin o cantitate mare de ulei esenţial ce contribuie la eliberarea căilor respiratorii superioare şi a sinusurilor, uşurând respiraţia. În plus acţionează ca antibacterian şi antiseptic la nivelul aparatului respirator. Principiile active regăsite în scoarţa de salcie şi extractul de gheara diavolului reduc inflamaţia mucoaselor respiratorii şi sinusale, diminuând durerea asociată afecţiunilor sinusurilor. Fructele de măceş aduc un aport important de vitamină C, antioxidant ce are capacitatea de a stimula mecanismele de apărare ale organismului. În plus, studiile au dovedit eficacitatea sa ca antiinflamator. Mirosul înţepător al rădăcinii de hrean datorat sulfurii de alil, favorizează dezobstruarea sinusurilor şi a căilor respiratorii superioare, înlesnind eliminarea secreţiilor purulente.
Dr. Ionuţ Moraru vă PROpune asocierea produsului Sinus Stop® capsule cu Sinus Stop® spray nazal pentru obţinerea unor rezultate mai bune.
Se recomanda astfel lavajul nazal cu apa de mare atat pentru igiena zilnica, dar si ca tratament adjuvant al infectiilor din sfera O.R.L..
Pentru mai multe detalii sau comenzi vă rugăm să sunaţi la numărul 021.351.47.77 sau să accesaţi site-urile nostre: www.medicalab.ro şi www.pronaturashop.ro .