Strada Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, în reabilitare

Strada Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu a intrat într-un amplu proces de reabilitare. Se modernizează canalizarea, se toarnă covor proaspăt de asfalt și se vor reface trotuarele. Este vorba despre o investiție de aproximativ 3 milioane de lei.

De asemenea, în cadrul unui alt proiect, iluminatul stradal va fi refăcut, montându-se stâlpi noi, cu iluminat pe baza de leduri.

De asemenea, cartierul Pandurașul a beneficiat de lucrări de refacere a străzilor, trecerea la calea ferată a fost refăcută de către CFR, iar societatea care distribuie energie electrică a fost notificată asupra faptului că urmează introducerea cablurilor electrice în subteran, dincolo de calea ferată, dar și înlăturarea vechilor stâlpi.

„Este o investiție de 3 milioane de lei, care presupune, pe de-o parte, reabilitarea, în totalitate, a trotuarelor, o canalizare pluvială, pentru că, pe Strada Tudor Vladimirescu, canalizarea pluvială în momentul de față, nu era și trebuie s-o amenajăm pentru a putea prelua toate apele de ploaie din perioadele cu precipitații abundente și asfaltarea străzii în totalitate, pe o porțiune de aproape un km și jumătate. Este o investiție pe care ne-am propus-o, până în acest moment nu aveam finanțarea asigurată, am reușit să asigurăm finanțarea, o dată cu rectificarea bugetară și lucrarea se va desfășura pe toată perioada acestui ani, acât timp cât condițiile meteo ne vor permite.” (Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu)