Săruri de baie naturale

– Sare de baie cu ulei de lavandă – Relaxantă. O baie caldă cu sare de baie, extract de plante şi ulei volatil de lavandă îţi va învălui simţurile şi corpul, relaxându-te. FITOSEDIN ® – sare de baie este aliatul tău în lupta cu grijile cotidiene!
– Sare de baie cu ulei de eucalipt – Răceală & gripă. O baie aromată cu sare, extracte de plante şi ulei volatil de eucalipt îţi va îmbrăţişa corpul cu senzaţia sa de căldură şi confort. Durerile se diminuează, vei respira mai uşor, te vei simţi mai revigorat şi îţi vei reveni rapid, trecând peste starea de disconfort creată de răceală.
– Sare de baie cu ulei de arnică & Capsici – Antireumatismală. Prin adaosul său de plante, sarea de baie RHEUMA FLEX ® va absorbi durerea specifică reumatismului şi te va ajuta să te relaxezi. Articulaţiile vor fi mai ascultătoare, iar tu te vei mişca mai uşor! Dacă înainte de baie aplici SAPROPELIC RHEUMA FLEX pe zona încheieturilor dureroase, te vei simţi ca un campion ce tocmai a terminat o şedinţă de SPA!
– Sare de baie cu ulei de ylang-ylang – Afrodisiacă. Sarea de baie EROS ® îmbunătăţeşte circulaţia în zona pelviană, favorizând instalarea erecţiei şi umezirea vaginului. Ea creşte şansele de obţinere a orgasmului. Dacă te laşi îmbrăţişat(ă) timp de 20 de minute de EROS ® atunci corpul tău va fi pregătit  pentru a primi şi a oferi momente de tandreţe calitative!
– Sarea de baie cu ulei de pin Prosta Force – pentru afecţiunile prostatei.
– Alte săruri care vă pot ajuta în tratarea diferitelor afecţiuni sunt:  Sarea de baie cu ulei de trandafir  Feminin Confort – utilă în metroanexite şi pentru sănătatea aparatului urogenital şi Sarea de baie cu ulei de pin, mentă şi măsline Ginkgoton Forte – pentru pacienţii cu circulaţie sangvină deficitară.
Băile cu adaos de săruri, extracte de plante şi uleiuri volatile trebuie să ţină 20-30minute, iar temperatura apei sa fie constantă (37oC – 39oC). Pentru realizarea efectului terapeutic băile se repetă la intervale de 2-3 zile
Conţinutul unui flacon se adaugă la o cadă de apă fierbinte sau, preferabil, la o baie de şezut.