Sănătatea vaselor de sânge

Din cauza alimentaţiei incorecte, a stresului şi a predispoziţiei moştenite, metabolismul lipidic se dereglează si se formeaza mai mult colesterol si trigliceride care treptat incep sa se depuna pe peretii vaselor de sange, ceea ce duce la îngroşarea pereţilor vaselor de sânge (ateroscleroza) şi la creşterea riscului de îmbolnăviri cardiovasculare. Printre factorii care stau la originea hipertensiunii arteriale se enumeră factorii vasculari, regim hipercaloric, consum excesiv de sare, stress.
Dr. Ionuţ Moraru a creat urmatoarele produse menite să vină în sprijinul dumneavoastră. Dintre acestea va prezentăm:
PHYTO ENDOTELIN ® special creat pentru menţinerea integrităţii endoteliului vascular; antioxidant; antiinflamator; antiagregant plachetar; are acţiune coronaro-dilatatoare şi efect hipotensor; îmbunătăţeste circulaţia periferică şi cerebrală; bun protector al vascularizaţiei retiniene; uşor sedativ şi bradicardizant.
Pe lângă tratamentele medicamentoase şi naturiste de protejare a vaselor de sânge, sunt necesare modificări în obiceiurile  de viaţă: mâncaţi cât mai variat, reduceţi grasimile alimentare, consumaţi multe legume şi fructe proaspete, este bine să consumati alcool cu moderaţie, menţineţi greutatea ideală, efectuaţi regulat exerciţii fizice, lăsaţi-vă de fumat şi, nu în ultimul rând, efectuaţi periodic analizele medicale.
Pentru mai multe detalii şi comenzi sunaţi la numărul 021.351.47.77 , accesaţi site-urile noastre: www.medicalab.ro şi www.pronaturashop.ro sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro .