Revista Intelligence, la număr 24

Loading

De curând am primit la redacție un nou număr (24) al revistei Intelligence, care propune și de această dată subiecte de real interes pentru publicul cititor. Revista, de înaltă ținută prin calitatea articolelor, s-a impus încă de la primul număr, prin reafirmarea valorilor fundamentale în cadrul Serviciului Român de Informații, a profesionalismului și integrității sale.
George Cristian Maior, șeful Serviciului Român de Informații, dar și fondatorul acestei publicații, prezintă în paginile revistei activitatea din ultimul an al Serviciului pe care îl conduce. Aflăm din editorialul amplu semnat de acesta că: ”Sondajele de opinie indică faptul că 50 la sută din cetăţenii României au încredere în instituţia în slujba căreia ne aflăm, ceea ce este foarte important pentru legitimitatea şi credibilitatea noastră profesională”.
Revista cuprinde articole extrem de interesante, într-o ținută grafică de excepție, despre complexitatea procesului de comunicare prin mass-media, cooperarea în intelligence, arta dezinformării, terorism, securitatea alimentară, provocări analitice, incursiune în Deep Web, un interviu cu Cristian Tabără, studii de securitate în secolul XXI şi altele.
Florian Coldea semnează un articol despre încredere, care este un capital vital pentru funcţionarea societăţilor, în timp ce Cristina Posaştiuc abordează un subiect interesant despre provocările analitice, iar Mihaela Stigleţ prezintă complexitatea procesului de comunicare prin mas-media, caracteristici şi funcţii. De asemenea Tudor Ciuflea face o scurtă incursiune în Deep Web, în timp ce redactorul şef al publicaţiei prezintă un interesant interviu cu jurnalistul Cristian Tabără, cel care vorbește despre România, poporul român și încercările la care acesta este mereu supus. Mai semnează articole în acest număr al revistei Intelligence, Tiberiu Tănase care prezintă competitivitatea SRI în apărarea intereselor de securitate ale României, Remus Ștefureac despre artă dezinformării și alții.

One Comment on “Revista Intelligence, la număr 24”

Comments are closed.