Remediul natural ideal pentru gută

guto-stopGuta este o afecţiune care se remarcă printr-o manifestare aparte, fiind rezultatul creşterii de acid uric din organism. Când această substanţă se află în cantităţi mari în sânge ( hiperuricemie), se poate  produce depunerea ei sub formă de cristale în articulaţii. Acumularea de acid uric se produce atunci când organismul nu îl elimină prin intermediul rinichilor şi al urinei, afecţiuni de origine metabolică, guta se caracterizează prin crize acute în special la articulaţia metatarso-falangiană a halucelui ( inflamaţia degetului mare de la picior).
Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, LABORATOARELE MEDICA au creat produsul GUTOSTOP  în care Ortosiphonul se completează cu Gheara diavolului într-o fericită combinaţie.
Ortosiphonul (Orthosiphon stamineus )  prin compoziţia polifenoli potasiu şi   uleiuri esenţiale :caryophyllen, humulen,bourbonene, pinen,  camphen, limonen , susţine funcţia excretoare a rinichilor, stimulând eliminarea renală a apei, dar şi a ureei, clorurilor şi acidului uric, impiedicând astfel formarea calculilor. Întăreşte rezistenţa aparatului urinar faţă de germenii patogeni.
Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens)  prin compoziţia în principiile active: harpagosida, beta-sitosterolul,  harpagide, procumbide, zaharuri, acid oleanolic si ursolic, fitosteroli, acizi aromatici – cafeic, cinnamic si chlorogenic, flavonoide – luteolin si kaempferol,  prezintă proprietăţi antiinflamatoare, analgezice, sedative, diuretice, favorizează eliminarea acidului uric.
Dr. Ionuţ Moraru vă PROpune asocierea produsului GUTO STOP® cu: RHEUMA FLEX® – gel /spray
Pentru mai multe detalii şi comenzi sunaţi la numarul 021.351.47.77 sau accesaţi site-urile nostre: www.medicalab.ro şi www.pronaturashop.ro sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro .