Remedii naturale în osteoporoză III

bio-mer-200-cpsOsteoporoza înseamnă „os poros”. Până nu demult, considerată o stare normală a vârstnicului, osteoporoza este considerată în prezent o boală caracterizată prin reducerea densităţii minerale osoase asociată cu compromiterea structurii osoase trabeculare.
Osteoporoza este un dezechilibru între activitatea osteoblastelor (celule care asigură formarea ţesutului osos) şi cea a osteoclastelor (celule care asigură distrugerea ţesutului osos): pentru un acelaşi volum, osul este mai puţin dens, deci mai fragil crescând riscul fracturilor, care se produc spontan sau în urma unor traumatisme minore.
Cauzele osteoporozelor sunt multiple. Cea mai frecvente este osteoporoza postmenopauză.
MEDICA GROUP sub brandul PRONATURA vine în întâmpinarea dumneavoastră şi vă recomandă mai multe  produse pentru refacerea şi păstrarea densităţii osoase normale, printre care:
BIO MER®
Produsul contribuie la mineralizarea şi vitaminizarea organismului; sursă importantă de calciu şi magneziu creşte rezistenţa faţă de agenţii patogeni; măreşte capacitatea de efort a sportivilor şi a persoanelor ce efectuează munci fizice în condiţii grele. Ameliorează starea de oboseală şi restabileşte confortul; scurtează convalescenţa; reduce stresul psihic; contribuie la menţinerea densităţii osoase normale şi poate diminua spasmele musculare datorate lipsei de calciu.
Pentru mai multe detalii şi comenzi sunaţi la numărul 021.351.47.77, accesaţi site-urile noastre: www.medicalab.ro si www.pronaturashop.ro sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro .