Premii în bani din partea Ministerului Educaţiei Naţionale

Loading

Pentru elevii gorjeni, festivitatea de premiere a fost organizată la sediul  ISJ Gorj
Pentru elevii gorjeni, festivitatea de premiere a fost organizată la sediul ISJ Gorj

Premii de 19.000 lei a oferit Ministerul Educaţiei Naţionale în Gorj pentru cei 9 elevi care au obţinut medii maxime la examenele naţionale. Premiile constau în diplome şi bani – 2.000 de lei pentru fiecare absolvent de clasa a VIII-a şi 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de clasa a XII-a.
Ministrul Educaţiei Naționale, Remus Pricopie, şi ministrul delegat, Mihnea Costoiu, au premiat săptămâna trecută, la sediul MEN, absolvenţii de clasa a VIII-a şi de clasa a XII-a, din municipiul Bucureşti şi din judeţul Ilfov, care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi la examenul de Bacalaureat din acest an. Toţi cei prezenţi la sediul MEN s-au aflat în videoconferinţă cu premianţii din celelalte judeţe ale ţării. La rândul lor, aceştia şi-au primit premiile la sediile inspectoratelor şcolare judeţene de care aparţin. Reamintim că la Evaluarea Naţională s-au înregistrat, la nivel naţional, 225 medii de 10, iar la Bacalaureat, 108 medii de 10. Premiile constau în diplome şi bani – 2.000 de lei pentru fiecare absolvent de clasa a VIII-a şi 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de clasa a XII-a.
În judeţul Gorj, au fost premiaţi 9 elevi care au obţinut media 10 la examenele naţionale,la Bacalaureat 2014: Ţîrcă Alexandru Gabriel (Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”) şi la Evaluarea Naţională 2014: Fîcea Carmen Mihaela (Colegiul Naţional „Spiru Haret”), Mitoi Sorana-Theodora (Şcoala Gimnazială „Constantin Săvoiu”), Ştiucă Roxana-Elena (Şcoala Gimnazială” Constantin Săvoiu”), Ţîrcă Miruna (Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”), Dragomir Cristiana Ioana (Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”), Vîrţan Alina Elena (Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”), Jilăveanu Teodora (Şcoala Gimnazială „Constantin Săvoiu”) şi Nicolescu Flavia-Maria (Şcoala Gimnazială „Constantin Săvoiu”).