PNL Gorj a scăpat de Săftoiu

Loading

Partidul Naţional Liberal Filiala Gorj a scăpate de Claudiu Săftoiu, care venise de la centru direct pe funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei şi se preconiza că va candida, din partea Gorjului, în toamnă, pentru un mandat de parlamentar. Asta nu s-a întâmplat, însă, pentru că a fost dat afară, ci pentru că, devenind preşedinte-director al Societăţii Române de Televiziune şi nu mai are voie să facă politică. În aceste condiţii, organizaţia de la Gorj a emis un comunicat, în care anunţă vestea şi îi mulţumeşte liberalului de la centru pentru colaborare: „Prin votul Camerelor reunite ale Parlamentului României din data de 03.07.2012, domnul Claudiu Săftoiu a fost mandatat timp de 4 ani să ocupe funcţia de Preşedinte – director al Societăţii Române de Televiziune.
Calitatea publică ce i-a fost încredinţată l-a obligat pe domnul Claudiu Săftoiu să se suspende din funcţia politică de vicepreşedinte, dar şi din calitatea de membru PNL, ce le deţinea la nivelul Filialei Gorj, procedură îndeplinită prin cererea cu nr. 862/03.07.2012, cerere înregistrată la secretariatul PNL Gorj.
Pe această cale Filiala Gorj a PNL mulţumeşte public domnului Claudiu Săftoiu pentru efortul depus în activitatea PNL Gorj, urându-i totodată succes în activitatea ce o va desfăşura la Societatea Română de Televiziune.”