„Pandurii va avea o echipă pentru Europa. Cu Grigoraş antrenor!”

În ciuda relaţiilor, dar mai ales, a declaraţiilor „tăioase” din ultima vreme, preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, este convins că echipa gorjeană va fi antrenată în continuare de Petre Grigoraş.

După ce a declarat că se simte lucrat de conducere după ce s-a anunțat revenirea lui Stojan Vranjes, Grigoraş pare totuşi, a avea în continuare credit la Pandurii. Cel puţin dacă ne luăm după ultimele spuse ale preşedintelui C. A. al grupării de fotbal gorjene, Marin Condescu, care crede într-un viitor comun alături de Grigoraş: „Să fiţi convinși că, din 2 martie, când se va relua campionatul, Pandurii va avea o echipă care va lupta pentru îndeplinirea obiectivului. Cu Grigoraș antrenor!”. Președintele clubului gorjean s-a arătat convins că după revenirea din vacanță lucrurile se vor calma și Petre Grigoraș va continua să fie antrenorul Pandurilor: „Vom analiza împreună care sunt plusurile și minusurile și vom decide în comun. Negocierile nu se fac prin televizor. Se fac aici. Noi am discutat la un moment dat care sunt posibilitățile. Oricum, Grigoraș nu va renunța. A muncit mult la Târgu Jiu. Este o echipă pe care a avut-o la dispoziție și am încercat să-i creăm cele mai bune condiții. De la pregătire, până la deplasări.”, a precizat Condescu. Boss-ul de la Pandurii a dezvăluit că a preluat sarcina transferurilor, conducerea urmând a stabili care vor fi jucătorii care vor fi la dispoziția antrenorului, însă a mai completat că nu se va implica în stabilirea echipei sau a băncii de rezerve, acolo fiind responsabilitatea antrenorului: „Noi vom face lotul de jucători. Nimeni nu-l obligă pe antrenor să-și facă banca și echipa cu care vrea să abordeze o partidă, iar noi îi vom da posibilitatea să aleagă din lotul de jucători.”, a mai spus Condescu.

„În fiecare an obiectivul se stabilea la începutul sezonului…”

Deşi conducerea de la Pandurii i-a trasat în această iarnă lui Petre Grigoraş un nou obiectiv, antrenorul echipei gorjene pare să nu ţină cont de ultimele „sarcini de performanţă”. Grig este de părere că se vorbeşte deja prea uşor despre obiective îndrăzneţe la Pandurii: „Pentru mine obiectivul e cel stabilit la începutul anului, o să discut această problemă. În fiecare an obiectivul se stabilea la începutul sezonului în funcţie de lot, buget, posibilităţile noastre în comparaţie cu alte echipe. Eu m-am informat de prin ce a apărut în ziare, am citit pe internet, însă lucrul acesta trebuie discutat şi cu jucătorii, antrenorii şi cu cei din conducere. Recunosc, în sinea mea mi-am dorit mai mult decât am făcut, noi am vrut să câştigăm fiecare partidă. E frumos când stai în faţă, când lumea vorbeşte frumos de tine, când vezi jucători la naţională şi eşti în frunte. Noi ne dorim să fim sus, iar dacă cei din conducere au stabilit, asta vom discuta şi asta. Dar niciodată nu poţi promite pe ce loc termini. Fotbalul nu e matematică. Sunt echipe care s-au întărit, care au loturi puternice şi care au avut evoluţie oscilantă în tur.”, a comentat antrenorul.