Pandurii calificată matematic în Play-off

După o evoluţie modestă dar mult peste cea a adversarului, ASA Tg-Mureş, Pandurii a obţinut trei puncte şi numai poate pierde calificarea în Play-off. Interesant că este prima dată când echipa gorjeană câştigă la Tg-Mureş d

eşi primul meci s-a desfăşurat în anul 2011.

ÎncPanduriieput cu dreptul al echipei lui Edi Iordănescu care a câştigat la ASA Tg-Mureş printr-un gol marcat de Săpunaru din penalty. Obţinută în prelungirile primei reprize, lovitura de pedeapsă a fost îndelung contestată de gazde, inclusiv la nivelul conducerii echipei, infracţiunea lui Stăncioiu fiind clară abia după nenumărate reluări ale televiziunilor.

Partida a avut un scăzut nivel tehnic şi spectacular, nici măcar revenirea lui Mutu în Liga 1 nu a dezmorţit-o. Deşi a tras la poartă de două ori, Mutu nu a pus în pericol iminent poarta lui Stanca. Cel puţin până la următoarele meciuri,  Pandurii a urcat pe locul 3, cu 43 de puncte, în timp ce ASA rămîne pe poziția a șasea, cu 35 de puncte(foto GSP cu protagoniştii Brandan şi Săpunaru)

Echipele de start:

ASA: Stăncioiu – Velayos, M. Constantin, I. Balaur, Brandan – Mureșan, Gorobsov – Jazvici, Voiculeț, Buș – Ramiro Costa

Rezerve: Viciu – Ivan Gonzalez, N’Doye, Mutu, G. Matei, Ciolacu, Dedov

Antrenor:
Petre Grigoraș

Pandurii: Stanca – Ungurușan, Vasco Fernandez, Săpunaru, Acsinte – Răuță, Mrzljak – Răduț, Antal, Nistor – Hora

Rezerve:
Mingote, Nicoară, Wellington, Ciucur, Pleașcă, Grecu, Vasiljevici

Antrenor: Edi Iordănescu

Pe parcursul meciului au mai intrat la ambele echipe jucătorii subliniaţi.

2 Comments on “Pandurii calificată matematic în Play-off”

  1. Nu este matematic,dar intr-adevar,este foarte aproape de realizarea obiectivului.Matematic nu are cum,mai sunt 36 de puncte puse in joc

  2. Cred ca va inselati, mai sunt 6 puncte in joc in sezonul regulat. In play-off sunt 10 meciuri, deci 30 de puncte. Dumneavoastra vorbiti de tot sezonul ramas.

Comments are closed.