Până acum, o înfrângere, un egal şi o victorie

Odată cu cel de al treilea amical desfăşurat de Pandurii în Antalya, a venit şi prima victorie pentru gruparea de fotbal gorjeană. Elevii lui Liviu Ciobotariu s-au impus luni, în faţa formaţiei Zethysu Taldykorgan din Kazahstan cu scorul de 3 – 1.

Tehnicianul Liviu Ciobotariu a ajuns deja la „amicalele” în care va urmări să formeze primul 11 al Pandurilor.
Tehnicianul Liviu Ciobotariu a ajuns deja la „amicalele” în care va urmări să formeze primul 11 al Pandurilor.

Într-un meci transmis în direct, luni, de la ora 16, de postul de televiziune GSP TV, fotbaliştii de la Pandurii au reuşit şi prima lor victorie din stagiul de pregătire din Antalya. La capătul unei partidă pe care au dominat-o autoritar, trupa lui Liviu Ciobotariu s-a impus cu scorul de 3 – 1 în faţa formaţiei de primă ligă din Kazahstan, Zethysu Taldykorgan, prin golurile marcate de Yousouff Kamara, în minutul 2, Alexandre Cardoso, în minutul 25 din penalty şi Cosmin Tilincă, în minutul 75. Pentru adversari, a punctat Zethysu, în minutul 10. În prima parte a întâlnirii tehnicianul Pandurilor, Liviu Ciobotariu, a trimis în teren următorul 11: Mingote – Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso – Orac, Murgan, Nalaţi, Lazic – Kamara, Stromajer, iar pe parcursul reprizei secunde au mai intrat Stanca, Popete, Martinovic, Chibulcutean, Grecu, Ghindeanu, Hidişan, Vranjes, Tremonti, Raskovic şi Tilincă. După prime victorie din Antalya, antrenorul Liviu Ciobotariu s-a arătat destul de mulţumit de jocul jucătorilor săi, deşi a precizat că nu l-a interesat în mod special rezultatul, ci doar registrul tactic, ca şi evoluţia pe posturi a fotbaliştilor în vederea alcătuirii primului 11.

Debut pozitiv pentru Vranjes
După disputarea primelor partide amicale ale Pandurilor din Antalya şi-a făcut debutul în trupa lui Ciobotariu şi una dintre achiziţiile de marcă din această iarnă. Este vorba despre ultimul jucător transferat, mijlocaşul Stojan Vranjes, care a debutat în tricoul Pandurilor în amicalul cu SV Ried (0-0), pentru ca apoi să fie folosit şi în jocul de ieri, cu Zethysu Taldykorgan (3-1). Chiar dacă este de părere că Vranjes reprezintă „un jucător interesant, care promite”, tehnicianul Liviu Ciobotariu a ţinut să precizeze că bosniacul va avea nevoie de timp să se integreze în echipa sa. „Este un jucător bun, dar pentru el a fost mai greu pentru că era vorba şi despre debutul său la Pandurii, adică primele jocuri. E greu să te integrezi în echipă dacă nu ai jucat cu colegii împreună, contează foarte mult automatismele şi relaţiile de joc. Vranjes e un jucător interesant care promite. E un fotbalist de care se pare că vom avea nevoie pe parcursul returului, dar asta nu înseamnă că are deja un statut de titular. E un jucător promiţător care ne poate ajuta pe viitor”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru site-ul oficial al clubului Pandurii.