Miting PSD de 1 Mai în Piața Prefecturii

Filiala Judeţeană Gorj a Partidului Social Democrat organizează sâmbătă, 1 MAI 2010, ora 10.30, în Piaţa Prefecturii Gorj, un miting legat de semnificaţia iniţială a sărbătorii de 1 MAI, respectiv marcarea câştigării dreptului la muncă.
Potrivit comunicatului oferit presei, vor participa membri şi activişti de partid din toate cele 70 de localităţi ale judeţului Gorj, care vor adopta ca mesaj principal lupta Partidului Social Democrat pentru dreptul românilor la muncă, împotriva şomajului şi împotriva guvernului care transferă costurile crizei economice pe umerii oamenilor simpli. PSD va cere demisia actualului guvern şi reafirmarea ca priorităţi a apărării drepturilor celor mulţi, a creării şi protejării locurilor de muncă şi a susţinerii celor slabi în această perioadă dificilă.
La acest miting au fost invitate să participe şi unele din cele mai importante sindicate de la nivel judeţean. Până la acest moment doar Federaţia Naţională a Muncii condusă de Constantin Creţan a anunţat că va participa dar sunt aşteptate şi alte sindicate din cadrul CNSLR Frăţia.

One Comment on “Miting PSD de 1 Mai în Piața Prefecturii”

  1. DACA PSD ISI DADEA INTERESUL TEBUIA SA FI FOST CEL PUTIN 5000 DE PERSOANE DAR CALINOIU NU A DORIT ACEST MITING SI MAI MULT A FOST FACUT DE PONTA LA INSISTENTELE ACESTUIA.CALINOIU SI GREBLA TRADEAZA PSD LA FEL SI CARCIUMARU CARE VA TRECE LA PDL LA RUGAMINTILE CONSATEANULUI MARIN CONDESCU.

Comments are closed.