Maria Moța, vicepreședinte la OFPDL

Sâmbătă, 15 octombrie 2011, la Palatul Parlamentului a avut loc Convenţia Naţională a Organizaţiei de Femei a Partidului Democrat Liberal.
Aproximativ 1200 de democrat liberale au reconfirmat-o în funcţia de preşedinte al OFPDL pe Sulfina Barbu, ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. Sulfina Barbu a candidat cu moțiunea „Forța femeilor PDL – România 2020”, iar unul dintre obiectivele sale este ca OFPDL să devină suficient de puternică, pentru ca, în cinci ani, să poată propune un candidat cu şanse la președinţia României sau un potenţial premier.
Maria Moţa, preşedinta Organizaţiei de Femei a PDL Gorj a fost aleasă în funcţia de vicepreşedinte, adunând cel mai mare număr de voturi dintre cele 11 posturi.
La eveniment au participat liderii importanţi ai partidului. Au fost prezenţi: Preşedintele PDL- Emil Boc; Elena Udrea- vicepreşedinte; Ioan Oltean-  secretar general şi Roberta Anastase- prim vicepreşedinte. Aceştia au menţionat în discursurile lor contribuţia importantă a Organizaţiei de Femeii a PDL la succesele electorale ale partidului şi au mulţumit pentru profesionalismul cu care au desfăşurat activităţile.
Liderii partidului au subliniat și faptul ca femeile din politica românească au fost discriminate și acest comportament trebuie să înceteze. Pentru a exista cu adevărat egalitate de şanse între femei şi bărbaţi, s-a căzut de acord că este nevoie de o creştere considerabilă a reprezentării femeilor în politică.

One Comment on “Maria Moța, vicepreședinte la OFPDL”

  1. O cunosc pe Maria Mota. Este un om deosebit, perseverent si care a pornit in politica romaneasca din 1990. Este in acelasi partid din 1990.
    Oamenii destepti si consecventi sunt un castig pentru societate.
    Gorjul ar trebui sa se mandreasca .

Comments are closed.