Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Şcoala » Liviu Marian Pop vine în Gorj

Liviu Marian Pop vine în Gorj

Submitted by on 18 January 2018articol citit de 1,570 ori | No Comment

Deși la această ora nu se cunoaște faptul dacă Liviu Marian Pop mai rămâne sau nu ministru, aceasta vine în Gorj pe 21-22 ianuarie 2018 pentru o dezbatere pe schimbările legislative din învățământ. Anunțul a fost făcut de ministrul Educației pe site-ul oficial al instituției.

Potrivit site-ului edu.ro, ”continuă seria dezbaterilor regionale privind proiectele și programele lansate de Ministerul Educației Naționale, după următorul program: Constanța (19-20 ianuarie), Târgu Jiu (21-22 ianuarie), Bacău (23-24 ianuarie) și Cluj-Napoca (25-26 ianuarie).
În acest context mă voi întâlni cu reprezentanții inspectoratelor școlare județene, directorii unităților de învățământ preuniversitar, cadre didactice, reprezentanți ai asociațiilor de elevi, părinți și sindicate. Subiectele supuse dezbaterilor vizează propunerile de planuri-cadru pentru învățământul liceal (filiera teoretică), revizuirea planurilor-cadru și a programelor școlare pentru învățământul primar, metodologiile privind acordarea gradației de merit, finanțarea/elev și de evaluare a inspectorilor școlari generali/adjuncți și a directorilor de școli. În același timp, vor fi abordate și subiecte precum regimul temelor pentru acasă și constituirea pachetelor de resurse educaționale deschise (RED), respectiv stimularea participării cadrelor didactice la elaborarea noilor manuale școlare.”

 

 

Comments are closed.