Licitații pentru concesiuni în zona CET Târgu Jiu

Loading

Primăria Târgu Jiu a scos încă două terenuri la licitație pentru concesionare în zona CET, în suprafață de 3500 mp fiecare, după ce primele două au trecut, deja, prin procesul de licitație deschisă, prețul ajungând să se mărească aproape de trei ori, față de prețul de pornire, de 0,13 euro/mp.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că programul de concesionări în zona CET continuă: „Așteptăm un număr destul de mare de persoane interesate să concesioneze aici, mai ales că zona industrială este foarte căutată și se va dezvolta cu repeziciune. Periodic, vom scoate la licitație și alte parcele, pregătind totodată terenul, în așa fel încât investitorii să-și poată dezvolta cât mai repede afacerile. Invit societățile locale să participe la licitațiile organizate de Primăria Municipiului Târgu Jiu.”

Bogdan Bejinaru, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, a făcut precizări legate de suprafețele terenurilor ce urmează să fie concesionate: „Vom continua cu scoaterea la licitație de parcele de 3500 mp, urmând ca anul viitor să modernizăm celelate 14 hectare, pe partea stângă cum mergem spre Craiova. Acolo vorbim de parcele mai mari, parcele de 30.000 mp, de 50.000 mp, de 10.000 mp și sperăm să fie același interes pentru ele.”

Tot în zona CET, municipalitatea vrea să fie amenajată o parcare de 5.000 de metri pătrați pentru transportul în comun și o bază pentru trolee. În plus, Edilitara urmează să primească 10.000 de metri pătrați pentru a-și muta baza de pe Strada Mărgăritarului, care deranjează cetățenii ce locuiesc în zonă.