Jaka Stromajer: „Pandurii a ajuns o echipă destul de bună acum…”

Loading

Revenit la Tg-Jiu, Jaka Stromajer îşi doreşte un nou început alături de Pandurii.
Revenit la Tg-Jiu, Jaka Stromajer îşi doreşte un nou început alături de Pandurii.

Una din soluţiile lui Sorin Cârţu pentru viitorul sezon al Ligii I s-ar putea dovedi mai vechea „cunoştiinţă” din atacul Pandurilor, slovenul Jaka Stromajer. Revenit în această vară la Tg-Jiu, odată cu reunirea lotului grupării de fotbal gorjene, Stromajer se arată destul de încântat de faptul că ar putea juca din nou pentru Pandurii. Atacantul sloven mărturiseşte că readucerea sa în atenţia echipei oltene reprezintă o adevărată şansă de a face performanţă cu Pandurii. Jaka Stromajer speră ca evoluţia sa din sezonul trecut de la CSM Vâlcea, acolo unde a fost golgeter, să-l ajute să prindă un loc de titular în trupa lui Cârţu.
Reporter: Eşti bucuros de revenirea ta la Pandurii?
Jaka Stromajer:
Bineînţeles că da. Am deja o bună perioadă de când joc în România, mă simt bine aici şi sper să continuui cu Pandurii.
Rep. : Te-a surprins „reconvocarea” la Pandurii?
J. S. :
Să zicem că nu. Am avut o evoluţie bună la Vâlcea, acolo unde am fost împrumutat şi mă aşteptam să fi din nou chemat la Pandurii. Bine, acum eu sunt la final de contract, dar vreau cu adevărat să rămân la Tg-Jiu. Mai rămâne să vorbesc cu cei din conducerea Pandurior pentru a stabili exact datele viitorului contract şi după aceea o să semnăm. Sper să ne înţelegem pentru că e foarte important pentru mine să joc. De data asta, am venit să joc la Pandurii şi vreau să rămân la Pandurii!
Rep. : Nu ţi-e frică deloc de concurenţă?
J. S. :
La orice echipă este concurenţă şi aşa e normal să fie. În plus, în sezonul trecut, chiar dacă am jucat în Liga a II-a, am dovedit că trec printr-o formă foarte bună şi sper să conving la Pandurii. Ar fi o nouă şansă deosebită pentru mine. Iar colegii de echipă mă ştiu deja foarte bine şi nu cred că o să fie vreo problemă legată de adaptare. Repet, este o şansă mare pentru mine de a dovedi ce pot.
Rep. : Dar o să ai de „tras” ca să-l convingi pe antrenorul Sorin Cârţu…
J. S. :
Nu mă sperie asta pentru că ştiu că domnul Cârţu este un om care judecă drept. Dacă o să mă pregătesc bine şi o să am o evoluţie cel puţin la fel de bună cum am avut şi la Vâlcea, atunci voi juca sigur la Pandurii.
Rep. : Cum ţi s-au părut cei de la Pandurii în sezonul trecut?
J. S. :
Cred că au avut un traseu bun. Au reuşit să obţină rezultate foarte bune şi la final au terminat pe un loc bun, trecând peste problemele de a se menţine în prima ligă. Pandurii a ajuns o echipă destul de bună acum, mai ales că are şi nişte jucători valoroşi în componenţă.

Mă bucur că a venit şi Stromajer. Mi s-a părut un tip de treabă şi în plus vorbim amândoi aceeaşi limbă, deci mie îmi convine de minune. Poate o să îmi fac un nou prieten în plus. Iar în teren cred că ne-am înţelege foarte bine, avem un stil asemănător amândoi. Stromaher se demarcă foarte bine şi are la fel, un joc bun de cap, care, pentru un atacant contează mult.”
Milanko Raskovic, atacant Pandurii Tg-Jiu