Grigorie Petre, primarul care le trebuie plopşorenilor

Comuna Plopşoru a fost, la sfârşitul săptămânii trecute, în sărbătoare, mitropolitul Olteniei fiind prezent, în persoană, la slujba de resfinţire a bisericii din satul Ceplea. Primarul comunei, Grigorie Petre, spune că obiectivul său următor, în ceea ce priveşte cultele, este să restaureze biserica din satul Cursaru.

După zeci de ani de părăsire, biserica din Ceplea a fost înconjurată de enoriaşi, care au venit la resfinţirea ei
După zeci de ani de părăsire, biserica din Ceplea a fost înconjurată de enoriaşi, care au venit la resfinţirea ei

Enoriaşii din satul Ceplea, care nu mai aveau un lăcaş de cult din anii 40, au avut bucuria ca sâmbătă, 19 mai 2012, să participe la resfinţirea bisericii lor, ce a fost reconstruită aproape de la zero, cu sprijinul Primăriei, Consiliului Local şi al Ministerului Culturii. Slujba a fost oficiată de un sobor de preoţi şi diaconi, în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei. Acesta a spus că s-ar bucura ca, pe viitor, aici să aibă loc slujbe în fiecare duminică şi la fiecare sărbătoare. Până când acest lucru va fi posibil, serviciul religios va fi oficiat de preotul Marius Gheorghe, care slujeşte la biserica din satul Cursaru

Primarul comunei Plopşoru, Grigorie Petre, l-a primit cu pâine şi cu sare pe IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei
Primarul comunei Plopşoru, Grigorie Petre, l-a primit cu pâine şi cu sare pe IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei

Primarul comunei Plopşoru, Grigorie Petre, e mulţumit că, în sfârşit, a reuşit să aducă bucuria sătenilor din Ceplea de a avea unde să se roage, de acum înainte.
„Biserica este casa lui Dumnezeu. Astăzi, 19 mai 2012, a rânduit Dumnezeu ca, în satul Ceplea, comuna Plopşoru, să se resfinţească o biserică de o frumuseţe rar întâlnită, un monument istoric ce, cu ani în urmă, era o ruină. Pur şi simplu mă durea sufletul când am urcat pe zidurile acestei ruine şi am simţit o încărcătură energetică deosebită în această zonă, în acest loc, pe acest pământ. Atunci am luat hotărârea să mă dedic acestei misiuni şi să reclădim, să rezidim această biserică, să o redăm cetăţenilor, pentru executarea cultului divin.”

Dragi cetăţeni ai comunei Plopşoru,

Venim la dumneavoastră cu sufletul deschis, primiţi-ne cu sufletul deschis! Suntem un grup de oameni strâns uniţi în jurul primarului Petre Grigorie, un grup de oameni care vrem binele acestei comune.
Dragi prieteni,
Primarul nostru, Petre Grigorie, este omul care a făcut multe lucruri bune pentru comuna noastră, cu toate că în cei 12 ani de când a fost ales primar, 10 a fost în opoziţie, nebeneficiind de facilităţi din partea guvernelor care s-au perindat la putere. Cu toate acestea, primarul nostru a făcut tot posibilul de a veni în folosul cetăţenilor, cu multe lucruri bune. Dovezile sunt la tot pasul, mărturii fiind modernizarea şcolilor, reabilitarea şi construcţiile anexe de la biserici, asfaltarea drumului comunal care leagă satul Plopşoru de satul Deleni, pietruirea tuturor uliţelor din comună, construirea şi darea în folosinţă a unei staţii moderne de colectarea selectivă a deşeurilor, o sală de sport, lucrări de aducţiune a apei în toate satele comunei, alimentare cu apă, introducerea internetului, acestea fiind doar câteva din realizările primarului nostru. Aşadar, veniţi alături de noi!
– Votaţi dr. ing. Petre Grigorie, pentru funcţia de primar al comunei Plopşoru!
– Votaţi echipa de consilieri a primarului Petre Grigorie!
– Votaţi Ion Călinoiu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj!
Oameni buni,
Este foarte important să continuăm împreună, este spre binele nostru al tuturor, să rămânem împreună, pentru Plopşorul de mâine! Comuna noastră are un primar gospodar şi destoinic, pe care trebuie să-l păstrăm în continuare! Comuna noastră are nevoie de un Consiliu Local majoritar, al Uniunii Social Liberale, care să susţină proiectele primarului Petre Grigorie, pentru prosperitatea comunei noastre. Împreună cu dumneavoastră, vom realiza în viitorul  mandat al primarului Petre Grigorie, următoarele proiecte:
Vom crea locuri de muncă, prin:
– construirea unei centrale electrice solare şi a unei centrale termoelectrice de 700 MW, în satul Sărdăneşti
– construirea unor centre de colectare a produselor agricole, rezultate din gospodăriile populaţiei
Vom crea condiţii optime de viaţă, prin:
– modernizarea drumurilor săteşti şi cele care leagă satele între ele
– construirea unor sisteme de canalizare pentru apa menajeră
Vom asigura dezvoltarea învăţământului şi a culturii la nivel local, prin:
– modernizarea şi dotarea şcolilor, la standarde europene
– reabilitarea, modernizarea şi dotarea căminelor culturale
– reabilitarea, restaurarea şi consolidarea tuturor bisericilor din comună
Vom continua programele bune, începute!
Dragi prieteni,
Pentru binele dvs. şi al generaţiilor care vor urma,
– Votaţi dr. ing. Petre Grigorie, pentru funcţia de primar al comunei Plopşoru!
– Votaţi echipa de consilieri a primarului Petre Grigorie
– Votaţi Ion Călinoiu, pentru funcţia pe preşedinte al CJ!
Dragi cetăţeni,
Primarul nostru este un om al faptelor, nu al vorbelor. La el faptele vorbesc şi vor vorbi în continuare! Totdeauna a fost în mijlocul oamenilor, a conlucrat cu ei, pentru binele lor. Veniţi cu noi să-l realegem pentru un nou mandat, pentru că Petre Grigorie este omul cel mai aproape de oameni, omul care iubeşte cetăţenii comunei! Aşadar, veniţi cu noi!
– Votaţi Petre Grigorie, pentru o nouă victorie!
– Votaţi echipa de consilieri a Uniunii Social – Liberale!
– Votaţi Ion Călinoiu, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj!
– Votaţi pentru binele dumneavoastră, al copiilor, nepoţilor şi strănepoţilor dumneavoastră!
– Votaţi omul de omenie Petre Grigorie!

One Comment on “Grigorie Petre, primarul care le trebuie plopşorenilor”

  1. Du-te si-ti schimba mecla!Esti libidinos si tupeist.Mars la mina!

Comments are closed.