Grădiniță de stat reabilitată cu bani privați, la Târgu Jiu

Loading

Două firme care au au câștigat licitații la Primăria Târgu Jiu se implică și în comunitate. Acestea vor face lucrări de reabilitare pe banii lor la o grădiniță din oraș, după cum a anunțat primarul Marcel Romanescu.

„Avem o colaborare excelentă cu majoritatea societăților cu care lucrăm și o spun cu toată răspunderea, din calitatea de primar. Sunt firme serioase, cu care dialoghez permanent și care nu se mulțumesc doar să finalizeze contractele, ci se implică în viața comunității.

Companiile UTI și ALTIMATE (cele care intervin pentru modernizarea sistemului de transport în comun și fluidizarea traficului – INFOTRAFIC) s-au oferit să modernizeze spațiile interioare de la Grădinița „Lumea Copiilor”. Totodată, unitatea va primi și pătuțuri pentru preșcolari.

Este o intervenție care vine ca urmare a bunei colaborări pe care o avem și un exemplu de bune practici pe care cele două companii îl dau, mai ales că valoarea lucrărilor de modernizare este considerabilă.

Nu trebuie uitate meritele doamnei director Larisa Văduva de la Grădinița „Lumea Copiilor”, căreia îi mulțumesc pentru implicare.

Mediul privat este în continuă schimbare și nu de puține ori am fost plăcut surprinși de modul de lucru al societăților cu care avem sau am avut diverse contracte.

Le mulțumim pentru acest gest și ne dorim să continuăm colaborarea și în alte proiecte.” a anunțat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.