Forţa vindecătoare a microalgelor II

Loading

Algele rosii  reprezintă unul dintre cele mai vechi grupuri de eucariote din punct de vedere filogenetic. Au forme şi dimensiuni variabile, de la câţiva microni până la 1 m lungime şi pot popula mările şi oceanele până la 175 m adâncime, la care pătrund doar razele ultraviolete ale soarelui, ce pot fi absorbite de pigmentul ficoeritrina- specific algelor roşii.
Produse PRO NATURA ce au la bază alge roşii:
Lithothame (Lithothamnium calcareum)- este o algă roşie, cu un conţinut bogat în minerale  şi oligoelemente  perfect asimilabile de organismul uman, fiind astfel de ajutor în cazul carenţelor de calciu, fier şi magneziu. Carbonatul de calciu este un bun antiacid, reduce aciditatea gastrică, fiind indicat şi  în afecţiuni reumatismale.
Gastrophyt Forte-  este cicatrizant, favorizând refacerea microflorei  intestinale normale precum şi a mucoaselor gastrice; susţine digestia şi reglează tranzitul intestinal. Este de ajutor în cazul infecţiilor cu Helicobacter pylori.
Antiacid – Produs nou,  scade aciditatea gastrică prin neutralizarea secreţiei gastro-duodenale şi susţine astfel buna funcţionare a tractului digestiv; are efect antispastic şi uşor sedativ.
Produsele prezentate mai sus sunt disponibile în farmacii şi plafare. Pentru mai multe detalii sau comenzi sunaţi la numerele 021.351.47.77 sau 0724.330.875 sau accesaţi site-urile nostre: www.medicalab.ro si www.pronaturashop.ro!