Doi îngeri, pentru logodnicii din Novaci răpuşi de soartă

Ziua de Înălţare, 2 iunie 2011, a reprezentat un trist moment de amintire pentru locuitorii oraşului Novaci. Au fost sfinţite un izvor şi un monument, pentru memoria celor doi tineri logodnici Marius Ţarfulea şi Diana Maria, care ar fi trebuit să aibă nunta în aceste zile, dacă moartea nu i-ar fi răpit dintre cei dragi, în urmă cu şase luni.
În linişte, cu demnitate, familiile celor doi tineri au participat, împreună cu localnici şi angajaţii primăriei, care au fost colegi cu băiatul, la slujba de sfinţire a izvorului aflat pe drumul care urcă în staţiunea Rânca, la aproximativ 8 km distanţă de centrul oraşului Novaci. Flori, durere, candele, lumânări, toate acestea pentru Marius şi Maria. Monumentul ridicat din marmură albă la izvorul lor poartă fotografia celor doi, când erau fericiţi şi încrezători într-un viitor frumos şi reprezintă doi îngeri cu mâinile întinse spre cer. Familia a dorit să fie ales şi amenajat acest izvor, pentru că în această zonă a oraşului este un trafic foarte dens, iar izvorul va putea astâmpăra setea drumeţilor, care vor opri şi vor citi şi cuvintele săpate în marmură, întru veşnica pomenire a tinerilor a căror viaţă a fost curmată de soarta nemiloasă.

One Comment on “Doi îngeri, pentru logodnicii din Novaci răpuşi de soartă”

  1. Sper ca Dumnezeu sa le dea familiilor celor doi tineri putere sa mearga mai departe in viata.
    Iar ei Marius si Eliza au foat facuti unul pentru altul, faptul ca erau impreuna din adolescenta si au plecat impreuna in lumea cu abisuri pentru a-si face vesnicia nedespartiti, nu poate decat sa ne induioseze si sa ne determine, sa nu-i uitam.!

Comments are closed.