„De Dragobete, iubește românește”, la Rovinari

Luni, 24 februarie 2014, Primăria şi Consiliul Local Rovinari, alături de Casa de Cultură şi Biblioteca Rovinari, au invitat tinerii orașului să participe la Concursul “De Dragobete, Iubeşte Româneşte!”.
Nici măcar vremea nefavorabilă nu a reușit să strice planurile organizatorilor, pentru că, pe lângă locația patinuarului din centru, a fost pregătită, ca variantă de rezervă, sala de sport, care a găzduit, în final, evenimentul.
Cuplurile de tineri rovinăreni care s-au înscris la concurs au avut de parcurs mai multe probe, printre care: dans, recunoașteți partenerul (cu ochii legați), recunoașteți o melodie, declarație de dragoste. Au fost acordate diplome, premii în bani, iar cuplul care a câștigat Marele Premiu a primit cadou o cină romantică.
Pe lângă concursul propriuzis, publicul s-a bucurat și de un frumos spectacol oferit de copii și tineri din localitate, care au oferit publicului dans modern, oriental și popular. Parteneri media ai evenimentului au fost Televiziunea N-SAT TV, care a filmat întregul eveniment și Săptămânalul VERTICAL.