Carrefour la Târgu Jiu

Loading

Carrefour a inaugurat joi, 16 octombrie 2014, primul hypermarket din Târgu Jiu și cel de-al 27-lea din țară, în cadrul celui mai nou centru comercial, Shopping City Târgu Jiu, din str. Termocentralei, nr. 10.

Deși se spune că la mall totul e scump, Carrefour concurează cu succes prețurile din Târgu Jiu
Deși se spune că la mall totul e scump, Carrefour concurează cu succes prețurile din Târgu Jiu

Clienții au putut participa la super tombola de deschidere, ce a pus în joc premii excepționale, printre care o mașină Volksvagen UP și zeci de electronice și electrocasnice. Alte sute de premii și surprize pentru întreaga familie îi așteaptă pe gorjeni în noul hipermarket Carrefour.
Directorul Carrefour Târgu Jiu, Florin Popescu, a declarat că hypermarketul din orașul reședință de județ al Gorjului are o suprafață de vânzare de 7500 de mp, peste 50.000 de articole și 230 de angajați, 99% fiind din Gorj. Colosul comercial va oferi o șansă și producătorilor locali de produse proaspete, cum sunt legumele și fructele, ba chiar și meșterii populari vor avea posibilitatea de a-și desface aici produse de artizanat, compania susținându-i prin oferirea de condiții avantajoase.

În mall

Dezvoltatorii care au construit Shopping City Târgu, primul centru comercial de tip mall din Gorj (în cadrul căruia o mare parte din suprafață e ocupat de Carrefour) – compania NEPI, oferă clienților peste 1000 de locuri de parcare atât în parcarea exterioară cât și în cea subterană, retaileri internaționali prezenți pentru prima dată în Gorj și, o altă premieră: cinematograf digital multiplex 3D- Cinema City- cu peste 1000 de locuri.
Michael Beaux, development & project manager NEPI a declarat că e foarte mulțumit de faptul că s-a reușit construirea centrului comercial de tip mall în Târgu Jiu în doar un an de la prima solicitare către autoritățile locale: „Am avut un sprijin deosebit din partea autorităților locale, atât în ceea ce privește documentațiile cât și utilitățile. Pot spune că am colaborat cu autoritățile din Târgu Jiu cel mai bine din toată România.”
În prezent, NEPI gestionează în România centre comerciale în Ploiești, Constanța, Brăila, Galați, Pitești, Deva, Severin și Brașov, dar și clădiri de birouri în Timișoara și București.

 

Cu Transloc la shopping

Transloc a creat un nou traseu de circulație, special pentru ca cetățenii municipiului Târgu Jiu să poată ajunge cu ajutorul mijloacelor de transport în comun în zona comercială ce s-a dezvoltat exploziv, în această perioadă, în partea de sud-vest a municipiului. Astfel, cetățenii care nu au un autoturism propriu, sau care preferă să facă economie la combustibil, pot acum să ajungă aici fără să trebuiască se meargă pe picioare.