Anvelopări de blocuri la Rovinari

Primăriea Rovinari a semnat un nou contract de finanțare pentru anveloparea blocurilor din oraș. 172 de familii vor beneficia de această investiție. Primarul interimar al orașului Rovinari, Claudiu Vodislav și consilierii PNL au făcut demersuri și au semnat un nou contract de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale, pentru anveloparea a 5 blocuri din localitate. Primăria va semna, în cel mai scurt timp, contractul cu constructorul și vor fi demarate lucrările. Valoarea totală a investiției este 3.455.118 lei, iar banii se vor acorda în tranșe. 172 de familii vor beneficia de această investiție.
Primarul Claudiu Vodislav a declarat că ”suma de 275.864 lei , reprezintă suma aferentă primei tranșe a finanțării acordate de Ministerul Dezvoltării în baza ”Programului național privind creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe”.
Investiția este realizată cu finanțare de 50% acordată de Guvern, prin Ministerul Dezvoltării Regionale, restul reprezentând finanțare de la bugetul local.
Încă o dată, administrația liberală de la Rovinari a demonstrat că cetățenii orașului constituie o prioritate, iar faptele sunt mai presus de vorbele goale aruncate de diverse persoane care consideră că prin demagogie și minciuni pot atrage electorat.