Agaricus Blazei

agaricus-blazeiPrin anii 1970, doi cercetători americani de la Universitatea de Stat din Pensylvania, vizitând Brazilia, au descoperit că, într-o anumită zonă, populaţia nativă era nu numai extrem de sănătoasă dar si longevivă, depăşind 100 de ani. Secretul lor? Foarte simplu! Consumau o ciupercă si anume Agaricus Blazei Murill (Agaricus Brasiliensis). De atunci a început introducerea acestei ciuperci în circuitul terapiilor naturiste.
A fost demonstrată proprietatea anti-cancer prin diferite cercetări şi experimente efectuate pe purceluşii de Guinea în Departamentul Medical din Tokio, în laboratorul Central Naţional de Cancer şi la Facultatea de Farmacie din Tokio, iar rezultatele au fost: vindecare completă în 90% din cazuri.
Beneficiile consumului de Agaricus sunt multiple :
– Are efecte în controlul direct al sistemului imunologic, de prevenire şi au fost chiar cazuri de dispariţie totală a tumorilor (experimentat pe animale a avut 90% reuşită).
–  Probleme ale aparatului respirator: bronşită cronică, astm, gripe, răceli, pneumonie.
– Afecţiuni ale aparatului circulator: hipertensiune şi hipotensiune, arterioscleroză, angina, infarct, tromboză, angiosternoză, septicemie, leucemie.
– Afectiuni ale aparatului urinar: cistită, nefrită, insuficienţă renală, probleme de prostată.
Pentru mai multe detalii sau comenzi va invităm să consultaţi datele de mai jos:
MEDICA GROUP – PRO NATURA medica@softnet.ro , www.medicagroup.ro , www.pronaturashop.ro
Otopeni –Ilfov , Str Frasinului nr 11 , tel : 021-351.47.77 , fax : 021-351.47.78