Afecţiunile cardiovasculare, „ucigaşul” nr. 1 la nivel mondial

cardio-q10
cardio-q10

Termenul „boli cardiovasculare” este atribuit unei multitudini de boli ce afectează inima şi vasele de sânge, printre acestea numărându-se cardiopatia ischemică, afecţiunile cerebrovasculare, hipertensiunea arterială(presiunea ridicat a sângelui) sau boala arterială periferică.
Prima recomandare pe care o facem este evitarea creşterii colesterolului, prin reducerea consumului de grăsimi în speciale animale, renunţarea la fumat si excesul de alcool, evitarea stressului şi combaterea sedentarismului, dar cele de mai sus nu sunt suficiente.
De aceea, LABORATOARELE MEDICA, împreună cu Dr. Ionuţ Moraru vă oferă câteva arme redutabile din panoplia lor în lupta cu aceste grave afecţiuni. În această săptămână vă prezentăm:
CARDIO-Q10
Tonic cardiac, hipotensiv, vasodilatator, reglator al ritmului cardiac, sedativ.
Combinaţie de excepţie ce ajută la reglarea ritmului cardiac. Creşte puterea de contracţie a inimii şi favorizează vasodilataţia, ceea ce este benefic pentru o mai bună şi facilă circulaţie sangvină.
LABORATOARELE MEDICA împreună cu Dr. Ionuţ Moraru vă mai recomadă următoarele remedii în lupta cu BCV:  Omega 3-6-9, Cholesteran, Frunze de măslin, Normotensiv, Opuntia ficus indica, Ginkgo biloba & Ginseng & Acerola, Ginkgo biloba C, Ginkgobil, Ginkgo Q10, Paducel,  Valeriana, Q10 & L-carnitina, Usturoi & Păducel & Vasc, Usturoi & Lecitina, Usturoi& Crataegus,  Phyto Aspartat de K & Mg;  Conuri de hamei, Phyto aspartat de K & Aspartat de Mg.
Pentru mai multe detalii şi comenzi sunaţi la numărul 021.351.47.77 sau accesati site-urile nostre: www.medicalab.ro şi www.pronaturashop.ro sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro .