Achiziţii second hand la Pandurii Târgu-Jiu

Ce-i ieftin e şi bun! Pe acest dicton par să se ghideze cei de la Pandurii care au bifat oficial primele achiziţii, Vezan de la Curtea de Argeş şi Sancira de la „celebra” formaţie de liga a treia Seso Câmpia Turzii. În plus gorjenii întârzie să facă publică lista cu jucătorii puşi pe liber şi ar putea rămâne şi fără brazilianul Cardoso, căutat insistent de Dinamo.

Vezan si Sancira sunt doi dintre jucătorii adusi pentru promovare
Vezan si Sancira sunt doi dintre jucătorii adusi pentru promovare

La mai bine de o săptămână de la reluarea pregătirilor Pandurii se mişcă lent pe piaţa transferurilor. Ieri au semnat contractele Vezan şi Sancira, două achiziţii de o calitate îndoielnică însă. La 25 de ani, Vezan pentru care Pandurii vor achita în jur de 40 de mii de euro are ceva în comun cu celebrul Maradona! Nu e vorba însă de tehnică ci de kilogramele în plus! La înălţimea sa de 1,73 m, Vezan cântăreşte nu mai puţin de 78 de kilograme şi asta s-a văzut în jocul şcoală de sâmbătă în care fostul argeşean a fost lent în mişcări. Celălalt nou venit, Rareş Sancira a fost luat împrumut cu opţiune de cumpărare din liga a treia de la Câmpia Turzii dar s-a accidentat în chiar primul joc de verificare! Baciu l-a dorit însă neapărat pe Sancira şi asta în ciuda faptului că are deja peste 30 de fotbalişti la antrenamente. Deşi a promis că sâmbătă va divulga lista neagră cu jucătorii puşi pe liber, Baciu trage de timp şi nu are încă puterea să renunţe la unii jucători care au „pus umărul” din plin la retrogradarea echipei. „Încă mai negociem cu ei” a sunat explicaţia oficială a preşedintelui Eugen Pîrvulescu care i-a adus în probe pe portarul David Lazar de la Voinţa Sibiu dar şi pe Adrian Fertea, un atacant de 21 ani de la Câmpia Turzii.

Cardoso se face „câine”?
Baciu ar putea rămâne cât de curând şi fără cel mai bine cotat jucător din lot, brazilianul Cardoso. Acesta ar putea da piept cu foştii colegi Stanca,Martinovic şi Păcurar în eternul derby Steaua Dinamo! Rămaşi descoperiţi după plecarea lui Pulhac, dinamoviştii îl vor neapărat pe Cardoso. Deşi în presă au apărut informaţii conform cărora Borcea şi Condescu au bătut deja palma pentru o sumă cu 5 zerouri, bossul pandurilor neagă. ”Cardoso nu pleacă la niciun Dinamo. Va îmbătrâni la Pandurii!” „Pe mine nu m-a căutat nimeni de la Dinamo şi nu pot să spun dacă aş pleca acolo. Aştept să mă anunţe preşedintele dacă am vreo ofertă şi dacă nu, eu oricum mă simt bine la Tg Jiu” a completat şi brazilianul care a refuzat recent o ofertă concretă de la Craiova.