Carrefour lansează contul MyCarrefour

Loading

carrefourPentru a veni în sprijinul clienților și pentru a oferi o experiență de cumpărături cât mai plăcută și mai rapidă, din 17 septembrie, Carrefour lansează noul cont MyCarrefour – care va fi disponibil pe orice device electronic (desktop, tabletă, smartphone) si poate fi folosit pe noul site www.carrefour.ro și noua aplicație Carrefour.
Site-ul, dezvoltat în jurul clientului, pune accent pe modernitate, accesibilitate și funcționalitate, oferind un conținut organizat, intuitiv și la îndemana tuturor, totul printr-o interfață prietenoasă și cu un design atractiv.
Ca elemente de noutate, site-ul aduce în prim plan secțiunea interactivă de retete speciale, listele de cumpărături și meniul săptămânii. Astfel, urmărind filmulețele video, clienții își vor putea alege retețele preferate, vor putea adăuga ingredientele necesare (conform numărului de persoane) direct în lista de cumpărături și în funcție de rețetele alese, își vor putea organiza meniul pentru intreaga săptămână.
De asemenea, clienții aflați în căutarea celor mai noi oferte, găsesc aici o secțiune dedicată, cu promoții personalizate, putând alege din multitudinea de oferte disponibile, doar pe acelea de care sunt direct interesați.