Zilele Reciclării Deșeurilor Electrice la Târgu Jiu

Loading

În perioada 5 – 10 aprilie 2021, Municipiul Târgu Jiu se implică în organizarea Zilelor Reciclării Deșeurilor Electrice, alături de Eco Positive și eColectare.ro, partenerul local de colectare. Târgujienii vor avea la dispoziție un număr de telefon, la care pot soliocita ca deșeurile electrice pe care le dețin să fie ridicate, gratuit, de la domiciliul lor.

Campania de reciclare de la Târgu Jiu are două componente: în întreaga perioadă (5-10 aprilie 2021) a desfășurării acesteia, cetățenii pot aștepta acasă ridicarea deșeurilor, după ce s-au programat, sau pot merge personal cu ele, în data de 10 aprilie 2021, la unul dintre cele două puncte de colectare deschise în municipiul reședință de județ al Gorjului.
  • În intervalul 5-10 aprilie 2021, deșeurile grele și voluminoase vor fi preluate de la domiciliu sau sediu de firmă pe baza comenzilor telefonice la telefon: 0752 568 092. Serviciul de preluare, manipulare si transport este gratuit, costurile fiind suportate de către organizatori.
  • În data de 10 aprilie 2021 între orele 9.00 și 17.00, vor funcționa 3 Puncte de Colectare a deșeurilor electrice accesibile comunității: la Centrul de Colectare DEEE Târgu Jiu – str. Termocentralei, nr. 27, la zona Debarcader, lângă lac și la Parcul Lido.

Toate operațiunile de preluare a deșeurilor electrice și de interacțiune personală se vor realiza ținând cont de normele de igienă impuse de condițiile epidemiologice actuale și de protecție impotriva Covid19. S-au luat toate măsurile astfel încât, de Zilele Reciclării Deșeurilor Electrice, atât comunitatea cât și organizatorii să nu se expună niciunui risc de îmbolnăvire.