Pentru un tranzit intestinal fără probleme – Probiotic Junior

probiotic-juniorCreat pentru un sistem digestiv sănătos, PROBIOTIC JUNIOR de la LABORATOARELE MEDICA ajută la combaterea dezechilibrelor create de hrana neadecvată, administrarea prelungită a antibioticelor, stil de viaţă incorect şi afecţiuni gastro-intestinale sezoniere. Amestec de lactobacili şi fibrulina® ce acţionează benefic la nivelul tractului intestinal, refăcând microflora normală.
Fibrulina conţine fibre dietetice solubile, nefiind hidrolizată în cavitatea bucală, stomac sau intestin subţire; aceste fibre sunt fermentate în totalitate de microflora din colon. Produsul calmează mucoasa digestivă iritată şi inflamată; favorizează cicatrizarea şi refacerea acesteia; reglează tranzitul intestinal; îmbunătăţeşte absorbţia nutrienţilor la nivel intestinal. Acest produs este indispensabil după tratamente cu antibiotice!
Copii 0-5 ani: 1plic/zi; copii 6-14 ani: 2plic/zi. Produsul se consumă în timpul meselor sau imediat după mese, perioade de 5-7 zile/lună, 3-4 luni. Conţinutul unui plic se dizolvă în 50ml apă, ceai călduţ sau lapte călduţ. Se poate îndulci cu un pic de miere.
Dr. Ionuţ Moraru vă PROpune asocierea produsului Probiotic Junior cu alte produse naturale:
1. reglarea tranzitului intestinal: Levocarbon®;
2. reducerea florei intestinale patogene: Enteroseptin®/ Phytoenterol