Spectacol umanitar de Crăciun, pentru Flavian, la Târgu Jiu

Loading

Cazul lui Flavian, copilul în vârstă de 7 ani din Târgu Jiu, care a fost diagnosticat, de curând, cu leucemie acută mieloblastică, a sensibilizat mai multe inimi, acum, înainte de Crăciun. Întrucât timpul trece foarte repede când boala înaintând cu repeziciune, iar o operație de transplant de măduvă în Italia e foarte scumpă și iminentă, echipele N-SAT TV, VERTICAL și Radio INFINIT și-au dat mâna și au trecut la treabă: în data de 18 decembrie, la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu, va avea loc un spectacol umanitar pentru strângerea de fonduri, cu un afiș de zile mari.

vocile-dau-viata-posterNiculina Stoican, Soliștii „Doinei Gorjului” Victorița Lăcătușu, Olguța Berbec, Valentin Sanfira, Roberta Crintea, Natalia Gorjanu, Georgina Bîrsac și Marian Medregoniu; TRITON și Luminița Țicleanu și invitații: Maria Ghinea, Nina Predescu, Ion Drăgan, Elisabeta Vasile, Nelu Bițînă, Sanda Argint, Violeta Constantin, Marcela Fota, Rodica Mitran, Dănuț Dincă, Delia Barbu și Mihai Priescu sunt interpreții de muzică populară și etno care ni s-au alăturat în acest demers. De asemenea, vor participa la spectacol Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” (dirijori: maeștrii Marcel Parnica și Aurel Blondea) și Corpul de balet al Ansamblului „Doina Gorjului”, condus de maeștrii coregrafi Valeriu Saraolu și Marian Stelea, iar prezentatori vor fi Codruța Florescu și Călin Stoleru.

Biletele au fost puse în vânzare la sediul televiziunii N-SAT TV, Târgu Jiu, str. 1 Decembrie 1918, județ Gorj (Relații la telefon 0766.314.582). Intrarea este 20 lei, iar toți banii care se vor strânge din vânzarea biletelor vor fi depuși pentru Flavian, în contul deschis de familie. Trebuie precizat (și mulțumim pe această cale tuturor artiștilor și celorlați colaboratori care s-au oferit din toată inima să ne fie alături) că nici măcar un leu din încasările pe bilete nu se va duce către: chirie sală, onorarii artiști, cheltuieli de transport, diurne, cazări, servicii de scenografie, lumini, sunet, imagine, etc. Toți cei care vor contribui la reușita acestui spectacol, pe lângă prestația depusă în regim de voluntariat, vor suporta și cheltuielile adiacente pe care le vor avea fiecare în parte.
Spectacolul va fi filmat în întregime de N-SAT TV și va fi difuzat în seara de Crăciun.
MULȚUMIM TUTUROR!
Să-l salvăm pe Flavian!
Pe lângă spectacolul umanitar organizat pentru Flavian, oricine dorește să facă donații, poate face acest lucru în conturile: RO36RNCB0149143953920001 (RON) sau RO09RNCB0149143953920002, deschise la BCR.