Petre Grigoraș: „Voi trata meciul cu U. Craiova foarte serios!”

Deşi va avea în continuare un program „de foc” în campionat, tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraş, pare si abă ambiţii mari în special pentru confruntarea din cupă, de la Tg-Jiu, cu Universitatea Craiova.

Universitatea din campionat va fi reeditat în această săptămână şi în Cupa României.
Universitatea din campionat va fi reeditat în această săptămână şi în Cupa României.

Nu este o noutate pentru nimeni că în acest sezon, „pandurii” sunt nevoiţi să se concentreze mai mult pe disputele din campionat decât pe cele din cupă. Cu atât mai mult, cu cât, meciul formaţiei gorjene din optimile Cupei României Timişoreana cu Universitatea Craiova a picat exact între două deplasări extrem de dificile pentru Pandurii, la Steaua şi Rapid. Asta cel puţin la prima vedere, numai că, „principalul” de pe banca echipei târgujiene, Petre Grigoraş, şi-a făcut deja alte planuri. Tehnicianul moldovean vrea neapărat o calificare în „sferturi” cu Pandurii şi nu se gândeşte deloc să-şi menajeze jucătorii ori să trateze altfel decât la victorie confruntarea din compania trupei lui Piţurcă: „Voi trata meciul cu Universitatea Craiova foarte serios. Nu ştiu acum ce formaţie o să folosesc, dar voi face maxim patru schimbări în formula de bază. Şi apoi suntem deja în faza optimilor, dacă vom merge mai departe în sferturi, orice se poate întâmpla după aceea. Şi oricum, eu de regulă respect competiţiile, mai ales Cupa României.Credeţi că domnul Piţurcă va menaja vre-un jucător? Eu cred că nu!”, a declarat Grigoraş, care şi-a amintit în schimb, că în sezonul trecut Pandurii au folosit echipa a doua chiar împotriva formaţiei pe care o antrena în primăvară: „Eu am primit un astfel de cadou de la Pandurii. Îmi aduc aminte că la Iaşi a venit Bejinaru cu o echipă în care nu erau mai mult de 3-4 jucători mai cunoscuţi. Am învins cu 3-1 atunci. Acum că sunt eu la Pandurii nu aş vrea să fac la fel…”

„Cu gândul la calificare…”
A doua partidă oficială pentru Pandurii din această săptămână va fi constituită de disputa din cadrul optimilor de finală ale Cupei României „Timişoreana”, cu Universitatea Craiova. Deşi recunoaşte că în acest moment campionatul este principala sa grijă, Petre Grigoraş nu vrea să rateze o a doua victorie în derby-ul Olteniei împotriva „Ştiinţei”. „Primordial este campionatul, ne ard punctele în clasament. În Cupă poţi să treci de Craiova şi să ieşi în turul următor, în campionat dacă nu aduni puncte cât mai repede situaţia se înrăutăţeşte şi se diminuează şansele de a ne ridica din zona asta. Totuşi, Cupa României este o competiţie pe care o respect şi tot timpul voi aborda meciurile cu gândul la calificare. De campionat nu mai spun ce importanţă are. Dacă am reuşi să învingem Universitatea a doua oară în acest sezon ar fi normal o mare satisfacţie pentru noi jucătorii, antrenorii, nu pentru toată lumea. Sunt aici foarte mulţi oameni care ţin cu Universitatea şi poate pe bună dreptate pentru că de departe e cea mai iubită echipă din Oltenia şi una din cele mai iubite din ţară.”, a ţinut să precizeze tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraş.

Piţi: Ne dorim să câştigăm Cupa!
Importanţa partidei de joi este recunoscută şi de omologul lui Grigoraş de pe banca Universităţii Craiova, Victor Piţurcă. În afara dorinţei de revanşă după umilinţa din campionat, Piţi şi-a fixat ca obiectiv câştigarea Cupei României şi nu concepe alt rezultat decât victoria la Tg-Jiu în faţa Pandurilor. „E foarte important meciul de la Târgu Jiu, ne dorim să câştigăm Cupa României. Nu vor fi prea multe schimbări în lot, dar a trebuit să lucrez la moralul echipei mele. Pandurii au un lot bun. Steaua în prima repriză n-a ajuns la poarta Pandurilor. N-au tras un şut pe poartă.”, a mărturisit fostul selecţioner al României.

S-au pus în vânzare biletele
Conducerea clubului de fotbal Pandurii Tg-Jiu a decis ca biletele pentru meciul din Cupa României cu Universitatea Craiova să fie puse în vânzare încă de marţi 26 octombrie cu începere de la ora 15:00 până la ora 18:00, iar astăzi şi mâine casa de bilete va fi deschisă între orele 09:00 şi 18:00. Preţul biletelor pentru meciul din Cupa României dintre Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Craiova sunt următoarele: Peluze – 15 lei, Tribuna I şi II – 25 lei, Tribuna Zero – 35 lei, Sector VIP – 60 lei.