Petre Grigoraș: „Ne pregătim pentru meciul cu Dinamo…”

Deşi ultimele veşti dau speranţe fotbaliştilor de la Pandurii că ar putea fi programaţi în campionat şi că vor juca partida cu Dinamo, Grigoraş nu crede până nu vede ceva oficial de la Ligă.

Deşi Pandurii au fost refuzaţi şi marţi la porţile LPF, tehnicianul Petre Grigoraş îşi vede în continuare de treabă în pregătirea meciului cu Dinamo.
Deşi Pandurii au fost refuzaţi şi marţi la porţile LPF, tehnicianul Petre Grigoraş îşi vede în continuare de treabă în pregătirea meciului cu Dinamo.

Anunţul lui Gigi Becali cum că acesta va plăti personal datoria de 400.000 de euro direct către Dinamo nu au lămurit nici pe departe lucrurile la Tg-Jiu şi implicit la Pandurii. Primul care aşteaptă însă o veste bună de la Ligă este chiar antrenorul grupării gorjene, Petre Grigoraş. Deşi a fost înştiinţat de Marin Condescu că Pandurii nu va plăti suma datorată lui Dinamo până la soluţionarea favorabilă a cazului Ilie Iordache, Grig mărturiseşte că s-ar bucura în cazul în care patronul Stelei i-ar scăpa pe gorjeni de datorii. „Din câte ştiu eu, situaţia nu este tocmai rezolvată. Pentru că din câte am înţeles de la domnul preşedinte, nu va accepta nici un fel de ajutor financiar de la nimeni pentru că nu va mai da nici un ban la Dinamo. Aaaa…că s-a oferit domnul Becali să plătească benevol, e treaba dânsului, dar eu ştiu că domnul Condescu mi-a spus că nu va accepta ca altcineva să treacă peste politica clubului. Dar dacă totuşi domnul Becali este decis să dea el bani din buzunarul propriu la Dinamo şi să treacă peste Pandurii, mie nu-mi rămâne decât să zic Bogdaproste! Însă, tot ce ştiu deocamdată este că oficial, suntem în continuare neprogramaţi şi astept verdictul final de la Ligă.”, spune Petre Grigoraş.

„Ne pregătim în orice condiţii”
Până la aflarea oricărei veşti de la conducerea Pandurilor, respectiv de la oficialii de la Ligă, antrenorul formaţiei gorjene este hotărât să îşi vadă în continuare de treabă. Grig a sunat din nou, de luni, adunarea la Pandurii: „Pentru mine ca antrenor lucrurile sunt clare. Eu am deja o meserie, să antrenez, aşa că în orice condiţii ne pregătim pentru meciul cu Dinamo. Îmi doresc să trecem cât mai repede peste momentul ăsta, atât eu cât şi jucătorii au trecut printr-un moment dificil şi trebuie să ne revenim pentru că nu avem timp să ne mai plângem singuri de milă. Chiar dacă jucătorii au avut două zile libere, avem deja programate antrenamente pe stadionul Municipal. Am pregătit două luni acest redebut şi acum ne uităm la alţii cum joacă…”, a precizat tehnicianul.

„Municipal” dezăpezit
Luni, suprafaţa de joc de pe stadionul Municipal  din Tg-Jiu a fost curăţată de zăpadă la cererea directă a tehnicianului Petre Grigoraş. Salariaţii Primăriei Târgu Jiu şi ai clubului Pandurii Târgu Jiu au lucrat toată noaptea de duminică spre luni pentru a curăţa suprafaţa de joc de zăpada căzută în ultimele zile, operaţiunea terminându-se undeva în jurul orei 11:00. Pandurii au revenit la antrenamente char ieri, de la ora 16:00, după ce elevii lui Grig au beneficiat de două zile libere.

3 Comments on “Petre Grigoraș: „Ne pregătim pentru meciul cu Dinamo…””

Comments are closed.