Petre Grigoraș: „Luasem în calcul cele trei puncte cu CFR…”

Pentru a spera la supravieţuirea în Liga I, Pandurii nu avea voie să rateze victoria în meciul cu CFR Cluj, iar Grigoraş a mizat pe cele trei puncte puse în joc la partida cu ardelenii.

Pandurii au obţinut prima victorie oficială din 2011 graţie unei determinări în plus în compania campioanei CFR Cluj.
Pandurii au obţinut prima victorie oficială din 2011 graţie unei determinări în plus în compania campioanei CFR Cluj.

Antrenorul Pandurilor a analizat foarte atent jocurile celor de la CFR Cluj şi a decis că în meciul cu CFR Cluj este momentul ca echipa sa să atace victoria şi nu să se mulţumească doar cu un rezultat de egalitate, aşa cum alte două echipe aflate în lupta pentru evitarea retrogradării au făcut în acest retur: „Sincer, luasem în calcul cele trei puncte cu CFR. Făcusem o analiză a CFR-ului în acest campionat şi am constatat că obţinuseră în depalsare cele mai puţine puncte de când au promovat în Liga I. Nu au reuşit să câştige nici la Brăneşti sau Astra. Plecarea lui Culio, Traore, schimbările dese la nivelul echipei tehnice, şi-au pus amprenta”, a declarat Petre Grigoraş. Acesta a considerat meritat succesul din partida cu CFR Cluj şi a remarcat o creştere a nivelului de joc la echipa pe care o conduce: „Victorie muncită, cred că şi meritată cu toate că pe final am primit acel gol destul de uşor şi chiar puteam fi egalaţi. Şi CFR îşi dorea cele trei puncte pentru a reintra în cărţile pentru Europa League. Felicit echipa. Am văzut o creşetere la echipă şi am încredere că vom face meciuri bune în continuare”, a mai spus Grigoraş.

Vor o serie pozitivă
După meciul cu CFR Cluj, urmează două partide extrem de importante pentru viitorul Pandurilor. Joi, echipa gorjeană va evolua în Bănie contra Universităţii, iar duminică va primi, la Severin, vizita celor de la Victoria Brăneşti. În perspectiva acestor meciuri, Grigoraş spune că victoria contra celor de la CFR Cluj valorează ceva doar în contextul unor rezultate favorabile în această săptămână: „Sperăm să reuşim să legăm câteva meciuri fără înfrângere şi să ne depărtăm de locurile retrogradabile. Sunt trei puncte importante, dar astea nu sunt de ajuns. Dacă nu reuşim în următoarele două jocuri să adunăm minim patru puncte, tot acolo rămânem şi situaţia noastră va fi la fel de grea ca până acum”, a explicat tehnicianul Pandurilor.