Datornicii CEZ daţi pe mâna unor firme de recuperare

Pentru că facturile neplătite la timp afectează atât furnizorul cât şi consumatorul, compania CEZ Vânzare a ales să încerce recuperarea creanţelor cu ajutorul unor societăţi specializate.
Începând cu luna iunie 2009, furnizorul de energie electrică CEZ Vânzare a început colaborarea cu două companii specializate în servicii de management al creanţelor din Bucureşti, S.C COFACE S.R.L. şi S.C. EOS KSI România S.R.L., pentru recuperarea creanţelor mai vechi de 60 de zile.
Este important de reţinut faptul că cele două companii vor contacta numai clienţii care înregistrează datorii mai vechi de 60 de zile şi care, conform clauzelor contractuale, ar fi trebuit să fie deconectaţi.
Atribuţiile celor două companii sunt de informare a clienţilor datornici asupra situaţiilor facturilor CEZ Vânzare, precum şi îndrumarea acestora spre a soluţiona cât mai repede aceste sincope în relaţia contractuală.
Datele complete ale acestor două companii agreate de CEZ Vânzare sunt la dispoziţia clienţilor CEZ în toate Centrele de Relaţii cu Clienţii din teritoriu. Această colaborare, se spune într-un comunicat CEZ, presupune reducerea timpilor de recuperare a creanţelor precum şi diversificarea măsurilor ce se impun în astfel de situaţii.

One Comment on “Datornicii CEZ daţi pe mâna unor firme de recuperare”

  1. Deci DAVIDOIU a fost un vizionar! PACAT CA A VRUT SA SALVEZE SNLO-UL PE CARE ACUM MANTOG SI BURLAN IL TERMINA! 9000 DE MINERI….IN STRADA! JOS CU MANTOG SI BURLAN!

Comments are closed.