Comenzi „eco” la domiciliu

Asociaţia Agroecologia a lansat la Cluj-Napoca, în premieră naţională, un sistem original de distribuţie săptămânală a produselor agricole, direct la domiciliul consumatorului.
Serviciul are un nume atragator şi anume “Coşul Ţărănesc”, nume care il particularizează în comerţul local.
“Coşul Ţărănesc” este “un sistem echitabil de distribuţie de produse ecologice şi tradiţionale”, pe bază de abonament, care vizează, transformarea “consumatorului într-un actor responsabil de actul de cumpărare şi de consecinţele acestuia”.
Emblema “ecologic” deosebeşte toate aceste produse de cele convenţionale comercializate astăzi în România.
Pentru mai multe informaţii detaliate despre ecologie şi protecţia mediului, evenimente ecologice, ştiri de mediu, comenzi eco, comerţ eco, coşul ţărănesc, emblema eco sau voluntariat oriunde în ţară abonează-te gratuit la newsletterul săptămânal EcoMagazin.
Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci alătură-te şi tu celor 3368 de membri care s-au înscris deja în EcoSapiens şi hai să ne cunoaştem pe forumul comunităţii. Întrebările şi comentariile tale sunt binevenite.
Robert Codescu

3 Comments on “Comenzi „eco” la domiciliu”

  1. Aş putea să vă expediez spre publicare şi alte articole scrise de mine dar care NU au apărut pe alte siteuri !?!??!

    Dacă DA aştept răspuns de la dumneavoastră !!!!!!!!!

  2. Bravo Robertinho am văzut linkul pe blogul tău foarte mişto

  3. si aici ai publicat articol foarte frumos mah dar ai un palmares foarte impresionant de colaborari si activitati jurnalistice. Esti TARE !

Comments are closed.