„Dacă, Doamne fereşte, pierdem cu Bistriţa…”

Punctul obţinut de Pandurii în meciul din „Groapă” este unul ce cântăreşte destul de mult în economia campionatului, însă mult mai importante sunt punctele puse în joc în partida de vineri, când gorjenii vor juca cu Gloria Bistriţa.

Din câte se pare, Pintilii and Co. vor avea nevoie şi de ajutorul divinităţii în partida de vineri, cu Gloria Bistriţa.
Din câte se pare, Pintilii and Co. vor avea nevoie şi de ajutorul divinităţii în partida de vineri, cu Gloria Bistriţa.

Deşi echipa sa a reuşit să încurce planurile dinamoviştilor chiar la Bucureşti, Petre Grigoraş nu a fost pe deplin mulţumit de jocul pe care Pandurii l-au prestat în Groapă şi spune că doar o victorie în partida cu Gloria Bistriţa va da valoare acestui punct câştigat cu Dinamo: „Jocul nostru nu a fost foarte strălucit, era şi normal, pentru că nu am jucat de trei săptămâni nici măcar un amical şi după toate aceste frământări este un punct care ne poate ajuta cu condiţia ca în următoarea etapă să reuşim o victorie contra Bistriţei altfel nu ar avea nici o valoare”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

Va reveni Pintilii
Accidentat în cantonamentul din Antalya, Mihai Pintilii a ratat mare parte din perioada de pregătire din această iarnă, dar şi meciul cu Dinamo, însă ar putea fi titularizat din nou de Grigoraş în importantul meci cu Gloria Bistriţa de la finele acestei săptămâni. Pintilii recunoaşte că nu se simte încă apt de a duce un meci întreg dar spune că va da maxim pe teren atât cât va putea juca. Căpitanul Pandurilor crede că partida cu Gloria Bistriţa este una specială, în care gorjenii n-au voie să rateze victoria: „Domne-ajută să câştigăm trei puncte cu Bistriţa pentru că, după mine, sunt cele mai importante. Acesta chiar e un meci de şase puncte pentru noi. Dacă vom câştiga rămânem în pluton, la un punct diferenţă de celalalte contracandidate. Dacă, Doamne fereşte, pierdem sau facem meci egal, diferenţa va fi de cinci puncte şi va fi greu să recuperăm. Deci, clar, pentru noi e meci de şase puncte!”, a mai declarat Pintilii.

Finul contra naşul!
Pentru Mihai Pintilii meciul cu Gloria Bistriţa are şi o însemnătate aparte fiind vorba de un duel inedit cu cel care îi este naş. Deşi carierele lor s-au intersectat foarte puţin în sezonul 2006-2007 la Jiul Petroşani, Ciprian Petre a devenit naşul lui Pintilii, iar căpitanul Pandurilor spune că îşi doreşte o revanşă faţă de naşul său după ce Gloria s-a impus în turul campionatului: “Chiar dacă Bistriţa a pierdut trei jucători importanţi formează un grup foarte puternic. Eu am pe naşul meu care joacă acolo. Aleargă foarte mult şi sunt uniţi. Naşul meu m-a şi sunat şi m-a întrebat de ce nu mai stau o săptămână. Promit să-l bat pentru că mie îmi place să-l bat. El m-a bătut la Bistriţa, iar acum vreau să-l bat şi eu pe el să fim chit. Acum să dea Dumnezeu să fie bine”, a mai declarat căpitanul Pandurilor.

Stromajer „apt” din nou
Discuţiile dintre Stromajer şi conducerea clubului gorjean s-au încheiat şi jucătorul este din nou la dispoziţia lui Petre Grigoraş. “Am avut multe probleme cu impresarii şi tot ce a pornit aici a pornit din cauza impresarului meu. Nu mă mai repezintă nimeni acum, am reziliat contractele cu impresarii şi sunt la Pandurii şi atât. Au fost nişte probleme care s-au rezolvat până la urmă şi m-am întors. Am cedat şi eu, au cedat şi cei de la club şi acum e totul bine”, a explicat Stromajer revenirea sa la echipa târgujiană. Acesta spune că tot ce s-a întâmplat în această iarnă l-a făcut să înţeleagă mai bine lumea din jurul fotbalului: “Nu regret că am plecat. Regret doar la modul în care am pierdut nişte antrenamente şi ceva timp să intru din nou în echipă. Am câştigat în schimb la maturitate, am văzut şi cum e partea asta din spate a fotbalului. Nu am ştiut până acum”, a concluzionat vârful Pandurilor.