Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » VICTRELIS a primit trofeul Prix Galien USA 2012

VICTRELIS a primit trofeul Prix Galien USA 2012

Submitted by on 24 October 2012articol citit de 1,849 ori | No Comment

Compania Merck, cunoscută ca MSD în afara Statelor Unite și a Canadei, a anunțat că VICTRELIS® (boceprevir) – capsule de 200 mg, tratamentul său oral pentru infecția cu Hepatita C – genotip 1, în combinație cu interferon alfa și ribavirină – a primit trofeul Prix Galien USA pentru cel mai bun produs farmaceutic.
Trofeul Prix Galien USA recunoaște abilitățile de cercetare tehnică, științifică și clinică, precum și realizările de care este nevoie pentru a dezvolta tratamente și echipamente inovative. Acest premiu este considerat cea mai importantă recunoaștere din industria biomedicală.
„Este o onoare pentru noi să primim acest premiu”, spune Peter S. Kim, președinte al Merck Research Laboratories. „Această reușită este un adevărată dovadă pentru contribuția remarcabilă a tuturor celor din compania Merck care au jucat un rol în lansarea Victrelis pe piață”.
Trofeul Prix Galien recunoaște cele mai importante reușite din industria farma, în ceea ce privește dezvoltarea de medicamente inovatoare. Recunoscut la nivel internațional, trofeul Prix Galien a fost fondat în Franța în 1969 de farmacistul francez Roland Mehl și este considerat cea mai importantă recunoaștere din industria biomedicală.

Comments are closed.