Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Tocaniţă de pipote cu inimi

Tocaniţă de pipote cu inimi

Submitted by on 28 October 2009articol citit de 3,271 ori | No Comment
Dificultate: medie | Timp: 45 min

Dificultate: medie | Timp: 45 min

Ingrediente:
5 cepe;
3 morcovi;
1 roşie;
usturoi;
un ardei;
o legătură de pătrunjel proaspăt;
sare şi piper după gust;
inimi şi pipote de pui 700-800 g.
Mod de preparare: Se spală şi se toacă ceapa şi se lasă la călit, până devine sticloasă apoi se adaugă morcovii, roşia, usturoiul şi ardeiul. Bucăţele se mai lasă aşa vreo 5-10 minute se sărează şi se piperează după gust. Se mai pot folosi şi alte condimente: rozmarin, boia, etc. Se pun pipotele, inimile şi verdeaţa şi se lasă până sunt fierte (faceţi proba). Verdeaţa tocată se adaugă aproape la sfârşit.
Mentiuni: Se serveşte tocăniţa cu mămăliguţă.

Comments are closed.