Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Spaghete carbonara

Spaghete carbonara

Submitted by on 17 November 2009articol citit de 6,511 ori | One Comment
Dificultate: redusă | Timp: 30 min.

Dificultate: redusă | Timp: 30 min.

Ingrediente:
Blat:
13 oua; 13 lg zahar;
11 lg faina; 4 lg cacao;
esenta vanilie;
Crema:
6 oua; 600g zahar;
6 lg apa; 100 g cacao;
3 pac margarina rama;
2 fiole esenta de rom;
Glazura:
500g fondant de cacao;

Mod de preparare: Se pun pastele la fiert după instrucţiunile de pe pungă. În acest timp se dă pe răzătoare caşcavalul, se bat ouale şi se adugă în ele condimentele după gust. Se taie cubuleţe mici costiţa, kaiserul sau şunculiţa tărănească şi se prăjesc un pic în unt. Se scot pastele şi se scurg. Se pun în aceeaşi oală. Se pune pe foc şi se adaugă treptat kaiserul, ouăle amestecând în continuu şi la sfârşit după ce s-a închegat oul se adaugă caşcavalul ras, se mai amestecă, se pune capacul, se stinge focul, se mai lasă 5 min cu capacul pus fără foc.
Mentiuni: Se poate adauga smântână.

One Comment »