Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Spaghete a lá Vulpiţa

Spaghete a lá Vulpiţa

Submitted by on 21 June 2011articol citit de 1,804 ori | No Comment
spaghete

Dificultate: Medie | Timp: 30 minute

300g carne de porc sau vită din conservă (Scandia)
250 g bulion
1 ceapă mare
250 g spaghete
oregano, cimbru
sare, piper

Mod de preparare: Se pune apa la fiert pentru spaghete. Se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet. Se curăţă ceapa şi se taie cubuleţe. Se căleşte în câteva linguri de apă, zeama şi grăsimea din conservă. 2 Se taie carnea în cubuleţe. După ce s-a călit ceapa se pune carnea, se mai amestecă puţin să se evapore lichidul apoi se pune sosul de roşii. Dacă doriţi puteţi să puneţi şi 2-3 roşii cojite şi tăiate bucăţele. În acest caz puneţi o linguriţă de zahăr rasă în sos. 3 Se pun şi mirodeniile (un vârf de cuţit din fiecare), se amestecă şi se lasă să scadă la foc mic până la consistenţa dorită. Spaghetele se scurg de apă şi se clătesc cu apă rece ca să nu se lipească între ele. Se servesc imediat cu sos. Se pot reîncălzi a doua zi la microunde.

Comments are closed.