Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Şniţele de soia cu cartofi la cuptor

Şniţele de soia cu cartofi la cuptor

Submitted by on 3 March 2009articol citit de 8,783 ori | No Comment
Dificultate: medie | Timp: 1 ora

Dificultate: medie | Timp: 1 ora

Ingrediente:
500 g cartofi;
100 g soia felii;
100 g făină;
sare;
piper negru;
oregano;
cimbru,
alte condimente;

Mod de preparare: Feliile de soia se toarnă în 1,5 l de apă clocotită, supă care se fierbe la foc timp de 15-20 de minute, până se inmoaie, după gust se adaugă condimentele. Când soia a fiert se scurge de apă şi se pregăteste ca orice carne pentru sniţel. Se trec feliile de soia condimentate, dacă mai este necesar, prin făină si se prăjesc.
Cartofii se curăţă, se spală si se taie cubuleţe. Se ung cu ulei şi condimente se asează în tavă şi se adaugă puţină apă. Se lasă la cuptor pentru o jumătate de oră. Când sunt gata se scot şi se servesc alături de şniţele.
Mentiuni: Se serveşte cu o salată de murături.

Comments are closed.