Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Rețetă tocăniță de ardei

Rețetă tocăniță de ardei

Submitted by on 13 October 2010articol citit de 3,857 ori | No Comment

Dificultate: medie Timp: 1h

Ingrediente:
1 kg ardei gras;
4 cepe de marime potrivita;
2 morcovi;
vegeta;
piper, usturoi;
patrunjel verde;
marar, ulei;
pasata de rosii.

Mod de preparare: Ardei sa fie si galbeni si rosi. Mai intii coacem ardei pe o tabla, dupa ce s-au copt ii curatam de coaja, cotoare si de simburi. Ii desfacem si asezam peun platou. Separat punem ceapa la prajit cu putin ulei si morcovu dat pe razatoarea cea mica. Dupa ce sa prajit ceapa cu morcovu, adaugam ardeiu taiat marunt sau desfacut fisii, si punem vegeta dupa gust, lasam sa fiarba toate la un loc pina ce scade zeama si adaugam o lingura de pasta de rosii, mestecam bine sa se incorporeze pasta de rosii. Cind este gata de fiert se adauga putin patrunjel verde si marar daca va place gustul.
Mentiuni: Se serveste cu putin usturoi si mamaliguta calda.

Comments are closed.