Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Rețetă supă cu pui, fidea şi porumb

Rețetă supă cu pui, fidea şi porumb

Submitted by on 15 August 2012articol citit de 13,519 ori | No Comment

supa-cu-pui400 g carne de pui
1-2 cuburi de supă
1 morcov mare
300 g porumb din conservă
1 ardei gras roşu
100 g broccoli
125 g fidea sau tăiţei chinezeşti cu ou
piper

Se taie puiul cubuleţe cu latura de 2 cm şi se frige în tigaia de teflon la foc iute, cât să se rumenească. Se face 1 l de supa din unul sau doua cubuleţe de supă, conform instrucţiunilor de pe cutie. Eu am cuburi pentru 500 ml apă. În supă se pune la fiert carnea de pui timp de 10 minute. Se curăţă şi se spală morcovul şi ardeiul. Morcovul şi ardeiul se taie julienne. Se spală broccoliul şi se desface în bucheţele. Porumbul se scurge de zeamă. Se adaugă toate acestea în supă. Se fierb timp de 8-10 minute. Se testează dacă s-a fiert morcovul. Se pune fideaua în supă. Se mai fierbe timp de 10 minute. Se adaugă dacă este cazul apă clocotită, cam 500 ml. Se serveşte fierbinte.

Comments are closed.