Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Rețetă sărăţele cu anşoa şi măsline

Rețetă sărăţele cu anşoa şi măsline

Submitted by on 19 November 2012articol citit de 1,194 ori | No Comment

saratele-ansoa125 g făină
125 g brânză cedar
100 g margarină
50 g măsline fără sâmburi
o conservă de 55g de anşoa, file

Daca aveţi robot de bucătărie se pun toate ingredientele şi se amestecă până se formează o cocă. Dacă nu aveţi robot tocaţi foarte mărunt fileurile de anşoa, iar măslinele se taie în bucăţele mici. Se amestecă toate ingredientele cu mână până se formează o cocă. Se înveleşte în folie de plastic şi se dă la frigider jumătate de oră. Se dă drumul la cuptor la 180°C (375°F). Se presară generos făină pe masa de lucru şi se întinde coca. Se taie pătrăţele, triunghiuri sau ce formă preferaţi. Se pun în tavă şi se dau la cuptor aproximativ 12 minute până încep să se maronească marginile.
Sugestii: Sunt foarte sărate şi merg foarte bine cu bere.

Comments are closed.