Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Reţetă pui mexican

Reţetă pui mexican

Submitted by on 24 February 2010articol citit de 2,767 ori | No Comment
Timp: 30 minute Dificultate: medie

Timp: 30 minute | Dificultate: medie

Ingrediente:

un piept de pui,
1-2 cepe,
usturoi după gust şi dacă se doreşte,
3 ardei (roşu, galben, verde),
3-4 cartofi tăiaţi cubuleţe mărunte,
1-2 roşii decojite.

Pieptul de pui se taie cubuleţe şi se dă cu condimente pentru pui, la fel se taie şi legumele ca şi puiul. Într-o tigaie cu ulei incins se pun bucăţile de pui şi se prajesc după ce s-au rumenit le scoateţi într-un castron. În acelaşi ulei în care aţi prăjit puiul puneţi mai întâi cartofii să se prajească cât de cât şi apoi adăugaţi legumele şi lăsaţi până se călesc. Într-un vas de yena se pun legumele si peste ele bucăţile de pui apoi se dau 15 minute la cuptor.
Menţiuni: se poate presăra brânză feta fărămiţată direct în farfurie

Comments are closed.