Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Reţetă penne cu sos de rosii

Reţetă penne cu sos de rosii

Submitted by on 14 July 2010articol citit de 2,208 ori | No Comment
Penne-cu-sos-de-rosii

Dificultate: medie | Timp: 30 min

Ingrediente:
500g rosii intregi;
sunca praga 7 felii;
praz;
ulei de masline;
sare de mare, piper negru;
otet balsamic;
paste pene 400g;
busuioc;
cascaval.

Mod de preparare: Într-o tigaie mare puneti putin ulei de masline, cateva rondele de praz si suncă tăiată felii. După ce s-au rumenit puneti-le pe o farfurie după care, în aceeasi tigaie adăugati ulei de măsline si rosiile. Condimentati cu sare de mare, piper negru proaspăt măcinat si busuioc, mai lăsati câteva minute până când sosul e fierbinte. Între timp fierbeti pastele în apă cu sare. După ce s-au fiert, spălati-le cu apă rece, puneti-le într-un bol mai mare si dati-le cu putin ulei de măsline.
Mentiuni: Pastele se servesc cu sos si cascaval răzuit, dupa care stropiti cu putin otet balsamic.

Comments are closed.