Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Rețetă fursecuri

Rețetă fursecuri

Submitted by on 20 October 2010articol citit de 2,561 ori | 2 Comments
fursecuri

Dificultate: medie | Timp: 1h si 30 min

Ingrediente:
220 g faina;
1 lingurita bicarbonat alimentar;
60 g zahar brun;
60 g zahar;
1 pachetel zahar vanilat;
1 ou, 100 g unt topit:
1 lingurita miere de albine;
60 g picaturi de ciocolata;
un praf de sare.

Mod de preparare: Intr-un vas se amesteca impreuna faina, bicarbonatul, zaharul, sarea si zaharul vanilat. In alt vas, se bate putin oul, se adauga apoi untul si se amesteca bine. Compozitia rezultata se incorporeaza in amestecul de faina si zahar (Aluatul va avea un aspect putin granulat). Se adauga si mierea si picaturile de ciocolata. Pe o tava captusita cu hartie de copt, se pun cu lingura gramajoare de aluat, la distanta de aproximativ 4-5cm unele de altele. Se dau la copt, in cuptorul incins la 190-200 grade Celsius, pentru aproximativ 12 minute. Cand sunt gata, se lasa sa se raceasca putin in tava, si apoi se scot si se aseaza pe un gratar, ca sa se raceasca complet. Fursecurile vor fi moi la interior si crocante la exterior.
Mentiuni: Se pastreaza in vase inchise etans sau in borcane sau cutii pentru prajituri.

2 Comments »

  • biaioana says:

    sunt cele mai bune retete le recomand tuturor gospodinelor.sa stiti nu sunt mare in ani.am doar 10 ani si deja sunt fermecata de retetele acestea.nu pot sa cred cat de usoare si cat de bune sunt

  • biaioana says:

    este super bun incercati-l!