Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Reţetă cremă de zahăr ars

Reţetă cremă de zahăr ars

Submitted by on 15 September 2010articol citit de 6,226 ori | No Comment
crema-de-zahar-ars

Dificultate: medie Timp: 45 min

Ingrediente:
6 cartofi mari;
125 g unt;
20 g parmezan;
piper, sare.

Mod de preparare: Cele 3 linguri de zahar se pun în cratiţă la foc mic. Cand începe să se topească se întoarce cratiţa astfel încât zahărul ars să acopere uniform pereţii cratiţei. Se lasă să se răcească. Se amestecă cu mixerul ouăle, laptele, zaharul, vanilia si se pun în cratiţa peste zaharul ars. Se da la cuptor la foc mediu 30–40 de minute, până se întăreşte.
Mentiuni: Se serveşte rece, de la frigider.

Comments are closed.