Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Magazin » Reţetă cornuri cu ciocolată

Reţetă cornuri cu ciocolată

Submitted by on 2 February 2010articol citit de 9,846 ori | No Comment
Dificultate: redusă | Timp: 1 h.

Dificultate: redusă | Timp: 1 h.

Ingrediente:
1 kg de făina;
Ciocolată;
3 ouă;
4 lg miere;
0,5 l lapte;
2 cubuleţe de drojdie;
2 plic zahăr vanilat;
coajă de lămâie;
sare.

Mod de preparare: Se face un aluat din ingredientele de mai sus şi se lasă la dospit cam o jumătate de oră. Se porţionează în bucăţi potrivite pe care le mai lăsăm un pic să se odihnească. Apoi întindem o foaie rotundă pe care o porţionăm în câte triunghiuri dorim. Punem bucăţele de ciocolată în partea mai lată şi rulăm. Le aşezăm în tava tapetată cu hârtie, le ungem cu ou, le mai lăsăm un pic să crească apoi le băgăm la cuptor la foc potrivit.
Mentiuni: Se servesc la micul dejiun cu un pahar de lapte cald.

Comments are closed.